Produkter för bon bons choklad (10)

Hasselnötschoklad

Hasselnötschoklad

10% kaprylsyra (C8) härledd från kokosnöt, förutom långkedjiga fettsyror, MCT:er (medelkedjiga triglycerider) passerar helt förbi mag-tarmkanalen och går direkt till levern för ketonproduktion. Det kallas också 'glukosen i fetterna'. Det finns elva olika fettsyror i kokosnöt. Fyra av dem är MCT:er: kaproinsyra (C6), kaprylsyra (C8), kaprinsyra (C10) och laurinsyra (C12). C12 är tekniskt sett en MCT men kroppen bearbetar den som en långkedjig fettsyra. Under fasta eller när man äter en fasta-liknande kost som en lågkolhydrat- eller ketodiet blir kroppen katabol (nedbrytning) och börjar naturligt skapa ketonkroppar i levern. Det finns tre huvudtyper av ketonkroppar. Först kommer kroppen att producera acetoacetat (AcAc), sedan omvandlar den det till betahydroxibutyrat (BHB) och när det finns tillräckligt med BHB kommer resten att explodera till aceton som vi andas ut eller urinerar ut. Rena hasselnötter: Mycket rika på vitamin E Macadamiaolja: Rik på omega 7 (palmitoleinsyra) SKU: 5430002193014 vilken polyol: 11,2 g Energi: 441 Kcal, 1846 kJ Totalt fett: 39,8 g vilket mättat fett: 20,4 g Kolhydrater: 17,4 g vilket socker: 5 g* Protein: 11,9 g Salt: 0,0 g Fiber: 27,9 g Naturlig sötningskombination: Thaumatin, ribos och erytritol
Påse med små mörka chokladstenar

Påse med små mörka chokladstenar

Sachet 100g små stenar (10g) 208 NS1 CC
Mörk Chokladöverdragna Nougater 200g Påse

Mörk Chokladöverdragna Nougater 200g Påse

Sachet med mjuka Montélimar-nougat täckta med mörk choklad. Sötman från nougaten kombinerad med chokladens läckerhet! Perfekt för att komplettera dina tepauser, denna presentationslåda kommer att passa perfekt på dina festbord. Referens:172953 VIKT (i KG):0.200 Förpackning:18 Moms:5.5%
Chokladtryfflar

Chokladtryfflar

Chokladtryfflar av belgisk choklad fyllda med en läcker krämig praliné.
REN URSPRUNG BRASILIEN 63% MÖRK CHOKLAD - Tabletter och Kakao

REN URSPRUNG BRASILIEN 63% MÖRK CHOKLAD - Tabletter och Kakao

Brasilien är ett stort och extremt rikt och mångsidigt land. Det är två sorter av kakao som odlas i Brasilien som har använts i tillverkningen av denna choklad: Criollo och Forastero. De ger upphov till en mörk choklad som utvecklar dominerande smaker av torkad frukt, kompletterad med en lätt träig och kakaoliknande ton. Denna choklad uttrycker alla sina aromer både när den avnjuts ensam och när den används i dina recept; mjuka kakor, brownies eller chokladmousse är bara några exempel på desserter som kommer att förhöjas av denna exceptionella choklad. Ingredienser Kakaobönor 56,28%, Rörsocker 36,57%, Kakaosmör (Ekologiskt) 6,86%, Solroslecitin 0,3%. Allergener Kan innehålla SPÅN AV MJÖLK, MANDEL, HASSNÖTTER, SOJA, SESAM som är ingredienser som hanteras i tillverkningsverkstaden. Näringsvärden (per 100g) Energi 2358 kJ / 567 kcal; Fett 35,9 g varav mättade fettsyror 20,3 g, Kolhydrater Nettovikt: 100g Bäst före: 12 månader
Mörk Choklad 5

Mörk Choklad 5

ursprung St. Domingue 70% PP 220
Mjölkchoklad 1

Mjölkchoklad 1

spetscrepe PP 216
Mörk choklad* 701 N

Mörk choklad* 701 N

Mörk choklad* 701 N
Ren Smör Crunchies

Ren Smör Crunchies

med mörka chokladbitar 1 Kg B005
Orangettes

Orangettes

Mörk chokladöverdragna Mörk 308 Mörk påse 100g 308 S1 CC