Produkter för brera cerniere (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse