Produkter för chippered sill (18)

Räka - Skaldad

Räka - Skaldad

IQF & Block • RPND / RPUD Rå skalad – Utrensad eller inte utrensad
Skaldjur, kräftdjur

Skaldjur, kräftdjur

Alla våra ostron är förfinade i "claire", dessa bassänger grävda i leran, som försörjs med havsvatten under högvatten.
Råhud Kyckling

Råhud Kyckling

Sammansättning: kyckling 32%, nötköttshud 60%, stärkelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiska komponenter: Råprotein: 61%, fettinnehåll: 4%, råfiber: 3%, råaska: 4%, fuktighet 18%.
Potatis

Potatis

Grönsaker producerade i Hauts-de-France Ekologiska potatisar HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Hela kammusslor

Hela kammusslor

Premium pilgrimsmusslor, noggrant utvalda för sin storlek, färskhet och smak.
Vildsvin

Vildsvin

Traditionell vildsvin terrin i 90g Jean Brunet
Korianderfrön

Korianderfrön

Korianderfrön är en globalt älskad krydda, näst efter peppar när det gäller användning. Dessa frön odlas och bearbetas världen över, där Egypten är en stor producent. Korianderfrön erbjuder en varm, mustig och aromatisk smak som oftast används i mald form. De är en hörnsten i indisk matlagning, där de tillför en touch av sötma och kryddighet till rätter. I indonesisk matlagning används koriander i tempeh-recept och bönrätter. Fröna lyfter kålen, majs, chutneys och relisher, och används också för grönsaksinläggningar, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott i varje kök.
Mediterranean mix

Mediterranean mix

Aubergine, oliv, tomat och paprika utgör denna blandning för att ge typicitet till dina såser, köttfyllningar, tillagad fisk, terriner och andra kulinariska förberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Huvudingredienser:Tomater, paprika, oliv, aubergine Inklusionslista:Tomater, paprika, oliv, aubergine Värmebehandling:Nej Indikativ dosering:2 till 5 % Färg och utseende:Vit, röd, grön och svart Förpackning:20 kg säck Pallisering:Europeisk pall på 500 kg
SOLROSMJÖL

SOLROSMJÖL

SOLROS-MÅLTID
Råhud Anka

Råhud Anka

Sammansättning: Anka 32%, nötköttshud 60%, stärkelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiska komponenter: Råprotein: 61%, fettinnehåll: 4%, råfiber: 3%, råaska: 4%, fuktighet 18%
Pangasfilé

Pangasfilé

IQF
Håfilet

Håfilet

IQF
Röd snapperstek

Röd snapperstek

Röd snapperstek
Hela urtagna röda snapper

Hela urtagna röda snapper

Hela urtagna röda snapper
Tilapiafiléer

Tilapiafiléer

Tilapiafiléer
Kokt halv hummer

Kokt halv hummer

Kokt halv hummer
Kokta hela vita musslor

Kokta hela vita musslor

Kokta hela vita musslor
Kokt musselkött

Kokt musselkött

Kokt musselkött