Produkter för clitsucker (4)

Vitt Raffinerat Socker - Socker

Vitt Raffinerat Socker - Socker

ICUMSA: 45 RBU. Fit for Human Consumption. Polarization: 99,80% min. Moisture: 0,04% max by weight. Ash content: 0,04% max by weight. Solubility: 100% dry/free fine flowing. Radiation: Normal With in internationally accepted limit. Crop: Current. Magnetic particles : 4 mg/kg. SO2 : 70 mg/kg. Color : Sparkling White maximum 45 Icumsa attenuation units (Icumsa method). Granulation : Fine Standard. Ash by electrical : 0.04 % Max. (on dry weight basis) Conductivity. Sulphur Dioxide : 20 mg/kg Min. Sediments: None. Smell : Free of any smell. Reducing Sugar : 0.05% Max by weight. HPN Staph Aureus : Nil. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Sackaros (Vitt Socker)

Sackaros (Vitt Socker)

Sackaros, även kallad vitt socker eller hushållssocker, utvinns från sockerbetor eller sockerrör. Det är en disackarid som tillhör de enkla kolhydraterna. Produkten finns i form av vita, homogena, korniga kristaller utan klumpar eller bitar och har den karakteristiska söta doften och smaken av socker. Sackaros är lättlöslig i vatten och kan snabbt rekristalliseras. Produkten som erbjuds av Foodcom kommer inte från genetiskt modifierade växter.
Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid är en oorganisk kemisk förening som tillhör kloridgruppen, salt av saltsyra och natrium. Det är den huvudsakliga beståndsdelen i bordssalt, kökssalt och vägsalt. Den teknologiska processen för att framställa koksalt innebär termisk koncentration av saltvatten och kristallisation av salt från detta vatten. I naturen förekommer det som en mineralbeståndsdel och bildar saltavlagringar som kallas halit. Natriumklorid förekommer i form av ett fint kristallint vitt pulver med en karakteristisk salt lukt och smak. Det uppvisar starka hygroskopiska egenskaper. Produkten som erbjuds av Foodcom är inte genetiskt modifierad. Foodcom erbjuder också ätligt salt utan klumpförebyggande medel.
Natriumklorid

Natriumklorid

Natriumklorid är en oorganisk kemisk förening som tillhör kloridgruppen, ett salt av saltsyra och natrium. Det är den huvudsakliga komponenten i bordssalt, matlagning salt och vägsalt. Den teknologiska processen för att få salt genom kokning innebär termisk koncentration av saltvatten och kristallisation av salt från detta vatten. I naturen förekommer det som en mineral komponent och bildar saltkällor som kallas halit. Natriumklorid förekommer i form av ett fint, vitt kristallpulver som har en karakteristisk salt lukt och smak. Det uppvisar starka hygroskopiska egenskaper. Produkten som erbjuds av Foodcom är inte genetiskt modifierad. Foodcom erbjuder också livsmedelskvalitet öl salt utan klumpbildande medel.