Logo
Verifierat

FOODCOM S.A.

Crown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, Warszawa, Poland 01-208
Polen
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 2013
Anställda
Anställda: 100-199
Leverantörstyp
Info
Distribution

Företagsvideo

Play
Om oss

278 Produkter och tjänster

Search
Natriumglutamat
Glutamatnatrium, även känt som MSG, är en natriumsalt av glutaminsyra, en av de mest förekommande aminosyrorna. MSG framställs genom fermentering av ...
Monokalciumfosfat (MCP)
Monokalciumfosfat framställs genom reaktionen mellan fosforsyra och kalciumkarbonat. Som byggsten i skelettet deltar fosfor i många viktiga biokemiska...
Vassleproteinkoncentrat 80%
Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skum...
Vassleproteinkoncentrat 80% Instant (WPC 80 Instant)
Koncentrat av vassleprotein 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) tillverkas av söt vassle genom en avancerad process av lågtemperatur ultraf...
Ärtprotein 80%
Ärtprotein utvinns från gyllene eller gula ärtor genom torra och flytande processer. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalet maskinellt och mals. Dä...
Nutella®
Nutella® är en populär sötad kakaopasta med hasselnötter, som vanligtvis används på smörgåsar, i bakverk och andra söta rätter. Den är känd för sin lä...
Fryst Smör
Namnet smör är reserverat för produkter utan blandningar av vegetabiliska fetter med en specifik fetthalt av mjölkfetter - minst 82% (högst 16% vatten...
Osteanalog
Ostanalog, även känd som imitationsost eller ostalternativ, är en typ av ostprodukt där all eller en del av mjölkfettet ersätts med vegetabiliskt fett...
Vassleproteinkoncentrat 80% Instant (WPC 80 instant)
Vassleprotein koncentrat 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) produceras från söt vassle genom en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg ...
Lysin
Lysin (även känd som L-lysin) är en av aminosyrorna som aktiverar enzymatiska reaktioner, proteinsyntes och benutveckling. Dessutom spelar det en vikt...
Vanillin
Vanillin är en högaromatisk organisk kemisk förening (vanillins glucosid) som ansvarar för den unika och läckra doften och smaken av vanilj som föreko...
Labcasein
Labkasein tillverkas av skummjölk som har koagulerats med löpe. Efter koaguleringen separeras produkten från vasslen, koncentreras och torkas. Foodco...
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)
Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad s...
Anhydrat Mjölkfett (AMF)
Anhydrous mjölkfett (AMF) kan tillverkas av smör eller grädde med 35 % till 45 % fett, beroende på säsong. Produktionsprocessen innebär att nästan all...
vassle
Permeat produceras av färsk pastöriserad fettfri mjölk som erhålls efter ultrafiltrering av mjölk för att ta bort proteiner och fetter. Produkten tork...

Företagsbilder

Betalningsmetoder

SWIFT-överföring
SWIFT-överföring

Betalningsvillkor

C/D (eller CAD) - Kontant mot dokument även D/P - Dokumentinkasso
D/C - Dokumentinkasso
SLOC - Standby letter of credit

Plats och kontakt

FOODCOM S.A.
AddressCrown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, PL-01-208 Warszawa, Poland
Företagsledare
Försäljningschef:
N/A
Försäljningschef:
N/A

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play