Produkter för daniela nero srl (5)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg
Triana Kollektion

Triana Kollektion

Allt vårt arbete görs helt och hållet i Andalusien (Spanien).
extra färsk longaniza 039

extra färsk longaniza 039

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av köttprodukten kallad "Longaniza fresca" eller "Salsicha fresca". Giltig produkt för alla typer av kött. Format: 4 kg påse
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse