Produkter för dränera foder (7)

Fänkålsfrön - HoReCa

Fänkålsfrön - HoReCa

Dillsfrön har länge lagts till nästan alla inläggningar och pickles. I inläggningar med inlagda och syltade gurkor, tomater och hela paprikor placeras hela umbeller med frön, medan endast frön används i surkål. Dillsfrön passar bra med kött- och fiskrätter, alla grönsaksgrytor, och särskilt med rätter av ärtor, bönor och linser. Användning för Såser, soppor, konservering, kötträtter, fågelrätter, tillbehör. Smak Kryddig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 16 Fetter (g / 100g)… 15 Kolhydrater (g / 100g)… 12 Energivärde (kcal / 100g)… 250
Bokhvetegryn för Groddning 600g

Bokhvetegryn för Groddning 600g

Gröna bovetespirer passar bra med allt grönt! Till exempel med örter, avokado, gurka, selleri. Genom att inkludera groddad bovete i din dagliga kost får du ett starkt immunförsvar, god hälsa, en känsla av lätthet och ett utmärkt humör. Vikt: 600 g
Foder för Höns

Foder för Höns

Extruderat fjäderfäfoder för köttproduktion från 50 dagar till slakt (foderintag: 200 g/huvud per dag) SAMMANSÄTTNING: Vete, Fullfettad soja, Kött- och benmjöl, Fiskmjöl, Solrosolja VITAMINKOMPLEX: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineralkomplex: järn, koppar, mangan, jod, selen Granulärt, extruderat foder, som är den sista fasen i utfodringen av unga broilers och andra köttproduktionsraser från 50 dagar till slakt. Det är ett komplett foder och kan även användas som en del av en mash, förutsatt att det inte genomgår någon värmebehandling.
Guarana - pulver

Guarana - pulver

Naturligt guarana pulver Nettovikt: 50 g Energivärde per 100 g: 590 kcal Hållbarhet: 12 månader
Dillsfrön - HoReCa

Dillsfrön - HoReCa

En krans av stjälkar och grenar av dill i det romerska imperiet belönade framstående gladiatorer. Används för att förbereda sallader, aptitretare, soppor, andra lunchrätter. Används för Varma och kalla såser, soppor, kötträtter, fågelrätter, fiskrätter, äggrätter, samt för inläggning. Smak Bittert gräs Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 16 Fetter (g / 100g)… 15 Kolhydrater (g / 100g)… 12 Energivärde (kcal / 100g)… 250
Salvialöv - HoReCa

Salvialöv - HoReCa

Salvia officinalis används i stor utsträckning i matlagning som krydda. Torkad ört tillsätts i soppor och huvudrätter, samt som topping på pajer och andra kulinariska produkter, bland vilka finns ägg-ris, kål och kött. Användning för Snacks, huvudrätter, drycker, söta rätter. Smak Kryddig, bitter Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 13 Kolhydrater (g / 100g)… 61 Energivärde (kcal / 100g)… 410
Rågkorn för groddning 300g

Rågkorn för groddning 300g

Rågspiror innehåller många enzymer och näringsämnen. Deras antal multipliceras under groddningen, och till och med nya ämnen uppstår som inte initialt finns i kornen. Det näringsmässiga och biologiska värdet av groddade rågkorn är betydligt högre än för bearbetade produkter gjorda av denna spannmål. Vikt: 300 g