Produkter för e läsare (7)

Armbåge

Armbåge

Pasta är tillverkad av durumvetemjöl och presenteras i form av elbow. Produkten tillverkas och förpackas i enlighet med god tillverkningssed, och produkten samt dess förpackning uppfyller alla bestämmelser i den gällande algeriska livsmedelslagstiftningen. Modell: Plastpåse 400g
Mini Apelsinkakor

Mini Apelsinkakor

Tillverkning och leverans av bakverk
Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod: TRG054 Diameter: 18 cm
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Ägg Tagliatelle

Ägg Tagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.