Logo
Verifierat

PASTA GIRARDI

via Avvocato Agnelli, 24-26, Orbassano 10043
Italien
Leverans
Leverans: Hela världen
Anställda
Anställda: 50-99
Leverantörstyp
Info
Produktion
Tjänst
Distribution
Om oss

63 Produkter och tjänster

Search
Rigatoni Ruvidi
Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna ko...
Agnolotti Piemontesi
Agnolotti piemontesi är en äkta specialitet från Piemonte, som går tillbaka till ett regionalt recept från 1800-talet. Dessa ravioli är fyllda med tre...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, som handpizzas för att försegla dem, är små ravioli fyllda med fondue och tryffel och representerar ett verkligt mästerverk inom t...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, som handpizzas för att försegla dem, är små ravioli fyllda med fondue och tryffel och representerar ett verkligt mästerverk inom t...
Aubergine Parmigiana
"Parmigiana di melanzane" är en klassisk rätt från södra Italien som görs med lager av friterade och ugnsbakade auberginer, tomatsås och mozzarellaost...
Färska Potatisgnocchi
Varje land kan ha sitt eget traditionella recept för gnocchi, med olika storlekar, former och ingredienser. Men i Italien, där "gnocchi" först skapade...
Piemontesi Agnolotti
Agnolotti piemontesi är ravioli fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt...
Tortellini Mignon
De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-...
Lasagne al Ragù
Lasagne al forno är en klassisk kult och en av de rätter som gör det italienska köket berömt över hela världen. Denna version, den mest kända av alla,...
Tonarelli
Tonnarelli är en typ av spaghetti som härstammar från Lazio, mycket lik sin kusin från Abruzzo, chitarrucci. De skiljer sig dock åt i några viktiga de...
AGNOLOTTI PIEMONTESI
Agnolotti piemontesi är ravioli fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt...
Agnolottini del Plin
Agnolottini del plin är små ravioli som handpinceras för att försluta dem, fyllda med fondue och tryffel. De representerar ett verkligt mästerverk ino...
Färska Potatisgnocchi
Varje land kan ha sitt eget traditionella recept på gnocchi, med olika storlekar, former och ingredienser. Men i Italien, där "gnocchi" skapades för f...
Paccheri
Ursprungligen från regionen Campania i södra Italien, är paccheri korta och breda pastarör med en diameter på cirka 30-40 mm. De serveras ofta med tjo...
Schiaffoni Pecorino e Tartufo
En typ av ravioli i rund form, en delikatess som förenar elegansen hos tryffel, med sin oföränderliga arom, med robustheten hos pecorino (fårost), för...

Företagsbilder

Agnolottifärsk pastaPastaAgnolotti beredningFärdig gastronomiFärdiga att laga mat produkterAgnolotti

Plats och kontakt

PASTA GIRARDI
Addressvia Avvocato Agnelli, 24-26, IT-10043 Orbassano
Företagsledare
Reception:
N/A

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play