Vakuumtumbler - FÖRBEARBETNING
{"Working capacity: 8 kg / 20 kg / 60 kg / 120 kg / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg per batch.":"Arbetskapacitet: 8 kg / 20 kg / 60 kg / 120 kg / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg per batch.","Applications:":"Tillämpningar:","Tumbling and kneading improves the quality of the meat, and results in tender meat.":"Vändning och knådning förbättrar köttets kvalitet och ger mört kött.","The vacuum tumbler is suitable for various manufacturing processes of meat products, such as pork, beef, mutton, chicken, duck, fish and seafood, etc…":"Vakuumtumblern är lämplig för olika tillverkningsprocesser av köttprodukter, såsom fläskkött, nötkött, lamm, kyckling, anka, fisk och skaldjur, etc...","Optional: hydraulic lift / HMI and PLC control / electronic vacuum meter":"Valfritt: hydraulisk lyft / HMI och PLC-kontroll / elektronisk vakuummätare","Features:":"Funktioner:","Suitable for making meat based marinade.":"Lämplig för att göra köttbaserade marinader.","Fast marinating time, eliminates the time-consuming and laborious manual processes of traditional marinating, and increases production efficiency by improving product quality.":"Snabb marineringstid, eliminerar de tidskrävande och arbetskrävande manuella processerna för traditionell marinering och ökar produktions effektiviteten genom att förbättra produktkvaliteten."}