Produkter för fryst lagring (3)

Kylförvaringsbehov - Lagringsteknik för Kylförvaringar / TK-lager

Kylförvaringsbehov - Lagringsteknik för Kylförvaringar / TK-lager

Speciella frysta produkter för djupfrysning och frakt vid -18°C och kallare
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan tillsatser av vegetabiliska fetter med en bestämd fetthalt – minst 82% (högst 16% vatten och 2% skummjölkpulver). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smörfettet från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.