Helix Aperta Sniglar Monacelle i 500 g förpackningar.
Helix Aperta-sniglar, bättre kända som Monacelle, Attuppatelle eller Monzette, är landsniglar med ett brunt/grönt skal, det karakteristiska operculum eller "grädde" i vitt och mycket fina och smakrika kött.
Vad gör våra monacelle speciella?
De kommer inte från intensivuppfödning
De samlas in i sin naturliga livsmiljö, fria att röra sig och äta rena och obehandlade växter som kronärtskocka, blomkål och sallad, fria från bekämpningsmedel och ogräsmedel
De är noggrant utvalda och certifierade på hälsoområdet för att garantera kvalitet och färskhet
De förvaras under rätt ljus- och temperaturförhållanden för att bevara deras livskraft och hållbarhet.
PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR
100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avsvampade, redo att konsumeras
Försäljningsperiod: tillgängliga året runt
Förpackade i mikroperforerade påsar med zip och ärm om 500 g.
Lådor med 24 påsar vardera
Minimiorder: 500 kg
Antal förpackningar per låda: 24
Nettovikt påsar: 500 g.
Nettovikt lådor: 12 kg
Minimiorder: 500 kg