CECI BIO 5 Kg
De ekologiska kikärtorna är utvalda utifrån mycket höga kvalitetsstandarder för att erbjuda en genuin och kontrollerad produkt. Dessa baljväxter är en utmärkt proteinkälla rika på många näringsämnen: vitaminer A, B, C, E, K, kalcium, järn, fosfor, magnesium, natrium, kalium och zink. Kikärtor är glutenfria och kan integreras i kosten för celiaki-patienter, men med tanke på deras höga proteininnehåll är de också lämpliga för dem som följer en kalorifattig vegansk eller vegetarisk kost. Innan du lagar de ekologiska kikärtorna är det nödvändigt att skölja dem i rinnande vatten för att ta bort alla föroreningar och sedan låta dem ligga i blöt i 12 timmar för att göra dem mjuka och redo att kokas. För en perfekt tillagning av kikärtorna behövs cirka 45 minuter, men tillagningstiden kan förkortas om du väljer att rosta dem eller ångkoka dem. För att bevara smaken av kikärtorna är det lämpligt att förvara dem på en sval och torr plats.