Bearbetning av anläggningar för torkad frukt, mandlar, valnötter, pistaschnötter
Pinoli, torkad frukt, nötter, hasselnötter, från skörd till separation, etc. - Design, genom organisationer, företag, kvalificerade yrkesverksamma, av anläggningar för bearbetning av torkad frukt, (även eventuell planering av bevattningssystem). Pistagenötter (sicilianska eller amerikanska), valnötter, hasselnötter, mandlar, fram till rådgivning vid val av maskiner för produktion av derivat av torkad frukt, såsom granulat, nougat, knäck, etc. Operatörens självständighet i bearbetningen beror på mängden bearbetning av produkten, så det är avgörande att kalibrera produktionen, även för en relation med marknaden, med en föranalys av de marknader som man har i åtanke, både i lanseringsfasen och i omstruktureringsfasen av företaget. Våra konsulter kan hjälpa er att planera dessa aktiviteter, genom att välja företag med många års erfarenhet inom det specifika området. Även vid eventuell analys av nya marknader, europeiska och/eller internationella.