Produkter för garcia perez cia (3)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg
Komplett härdad tillsats 049

Komplett härdad tillsats 049

Blandning av tillsatser och hjälpprodukter, avsedd för charkuteribruk, för tillverkning av köttprodukter som är inlagda, oavsett om de är torkade (inklusive med en mognadsperiod på mindre än 30 dagar) eller värmebehandlade. Används som ett komplement i recept som tillför salt och kryddor. I övriga fall måste man kontrollera att summan av tillsatserna inte överskrider de lagliga maximala gränserna för den tillverkade korven. Format: låda 6 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse