Produkter för gourmand belgian (25)

Hoegaarden Öl

Hoegaarden Öl

Hoegaarden Öl
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familjen

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familjen

Vingård: 30 hektar (i produktion). Appellation: Montagne Saint-Emilion Jord: Lera – kalksten Genomsnittlig ålder på vinrankorna: 40 år Druvsorter: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Produktion: 35 hektoliter/ha Urval: manuell och sortering med Mistral-bord samt optisk ögarmaskin Konsultvinmakare: Hubert de Boüard de Laforest Vinmakare: Coralie de Boüard de Laforest Vinifiering: Förfermentativ maceration vid 8 -10 °C Alkoholisk fermentation Maceration i 3 till 5 veckor Malolaktisk fermentation i fat Integrerad vinifiering på en partiell urval, manuell pigeage Lagring: 10 till 14 månader, 30 % nya fat Blandning: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Kampanj

Kampanj

Lantterrine i 180g - Jean Brunet
Hantverksmässig Kastanjemarmelad

Hantverksmässig Kastanjemarmelad

kastanjemarmelad hantverk komposition: 100% kastanjer från Ardèche, vanilj, socker 320 g burk Vikt: 500 g
NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

Häll ut rätten i en kastrull och värm i några minuter på låg värme under omrörning då och då, eller häll innehållet från burken i en lämplig behållare och värm i mikrovågsugn i 2 till 3 minuter på högsta effekt. Fetter: 1,1 g Varav mättade fettsyror: 0,3 g Kolhydrater: 8,4 g Varav sockerarter: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Merlemont

Merlemont

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och mognadsferment, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9% i enlighet med de europeiska förordningarna EG 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för: 100g Fett: 33,26g Protein: 17,56g Socker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vikt: 230g Förpackning: Papper Överförpackning: Kartong Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7:e generationen av en vinproducentfamilj, köpte Château Lapelletrie 1930 för att bygga sin dröm. Idag är det hans barnbarn, Anne Biscaye, 9:e generationen, som leder denna egendom på cirka 10 ha, i en familjär anda. Hon har engagerat sig i en medveten strävan efter prestation, bevarande av miljön samtidigt som hon upprätthåller en kvalitetsstandard. Hon praktiserar vinifiering med stor omsorg, i gränslandet till infusion, för att endast ta det bästa från druvorna.\n\nDégustation\nI glaset finner vi ett vin av god kvalitet, med en klar färg, en uttrycksfull och delikat doft. Vacker granatröd färg. Doften är fruktig med en touch av vanilj, anfallet är mjukt, runt i munnen följt av köttiga, silkeslena och sammetslena tanniner. Bra balans, ett vin i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducent: Familjen Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2019"}
Kastanjemarmelad 370g – BONNE MAMAN

Kastanjemarmelad 370g – BONNE MAMAN

{"Glucides 57g / 100g":"Kolhydrater 57g / 100g","Liste des ingrédients :":"Ingredienslista:","Conditionnement colis:6 UVC":"Förpackning: 6 UVC","Matières grasses 0,9g / 100g":"Fett 0,9g / 100g","Valeur énergétique (kcal) 245 kcal / 100g":"Energivärde (kcal) 245 kcal / 100g","Fibres alimentaires 3g / 100g":"Kostfiber 3g / 100g","Contenu du produit:Classiques (Colis de 6)":"Produktinnehåll: Klassiska (Förpackning om 6)","Valeurs nutritionnelles pour 100g :":"Näringsvärden per 100g:","Marque:BONNE MAMAN":"Märke: BONNE MAMAN","Protéines 0,7g / 100g":"Protein 0,7g / 100g","Valeur énergétique (kJ) 1038kJ/100g":"Energivärde (kJ) 1038 kJ/100g","sucres 46g / 100g":"Socker 46g / 100g","Conditionnement palette:1254 UVC (soit 209 colis)":"Pallförpackning: 1254 UVC (eller 209 förpackningar)","DLC en moyenne:486 jours":"Genomsnittligt hållbarhet: 486 dagar","Code EAN:3045320008920":"EAN-kod: 3045320008920","Mots clés:bonne-maman":"Nyckelord: bonne-maman","Sucre, marrons, sucre roux de canne, extrait pur de vanille.":"Socker, kastanjer, rörsocker, ren vaniljextrakt.","Code article:12251":"Artikelkod: 12251","Pays d’origine:FRANCE":"Ursprungsland: FRANKRIKE","Acides gras saturés 0,2g / 100g":"Mättade fettsyror 0,2g / 100g","Cellule 0g / 100g":"Cellulosa 0g / 100g"}
Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Familjen Barmès-Buecher förser oss med sin fantastiska Riesling Grand Cru Hengst! Denna geniala cuvée uttrycker verkligen en nivå av finess och elegans utöver det vanliga. Dess aromatik är djup, komplex, rasig och utvecklas, bland annat, med inslag av honung, bivax, citron, persika och saffran, stödd av en fantastisk mineralstruktur. Ett mycket stort vin, som kan njutas av i sin ungdom men som kommer att avslöja sin otroliga komplexitet efter några år i källaren. En koncentration av alsacisk lycka som absolut måste upptäckas! Innehåll: 75cl Typ: Vitt vin Druva: 100% Riesling AOC: Alsace Grand Cru Lagring: Drick nu och spara till 2032 Serveringstemperatur: 8-10°C
Kastanjhonung från Frankrike - 250 g - Märke Miels Villeneuve

Kastanjhonung från Frankrike - 250 g - Märke Miels Villeneuve

Kastanjhonung från Frankrike förpackad i en glasburk på 250 g. Det är en monofloral honung med en flytande konsistens som tenderar att kristallisera sig fint och har en robust intensitet. Färgen på denna honung varierar från bärnsten till mörkbrun.
Gouda

Gouda

Gouda är en holländsk gul ost gjord på komjölk. Den har fått sitt namn efter staden Gouda i Nederländerna. Det är en typ av lagrad (semi) hård ost. Gouda är en av de mest populära ostarna i världen. Den finns i många olika varianter, med olika fetthalter (de mest populära: 45% och 48%) och former. Den har en mild smak som förstärks med längden på mognadsprocessen.
Rochefortost

Rochefortost

350g Rochefort ung även tillgänglig i: - 2,3kg bröd - blister med 6 skivor på 150g
Hoegaarden Öl

Hoegaarden Öl

Hoegaarden Öl
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platån intill de första cru Clos Fourtet och Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet togs över av familjerna Pourquet och Bécot 1980. Lite längre ner och något mer lerig än sina prestigefyllda grannar, har cru:et potential för stora saker i de stora årgångarna. Den mineraliska styrkan är alltid underliggande till fruktens intensitet; den uttrycker sig med distinktion men det tar några år för vinet att mogna. Det är en saint-émilion för kännare, för älskare av kalkstensplatån. Med hjälp av direktören Pascal Lucin har familjen Pourquet-Bécot skrivit historia med 2015 och 2016, den vackraste dubbeln i cru:ets historia, resultatet av ökad uppmärksamhet på detaljer, både i vingården och i källaren. Druvor: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Producent: Familjen Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 12 - 2012
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Ljus, blek färg med gröna reflektioner. Noter av konfiterad frukt och honungstoner. Tonic, drivet av citrus, är gommen elegant, med en silkeslen finish.
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Kommentar":"Château Le Bruilleau är en familjeegendom sedan fyra generationer, ledd av Nadine och Serge Bedicheau, vars vingård omfattar mer än tio hektar vinrankor, varav 2 hektar är vita, i appellationen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau är skörden manuell och alla vinrankor får den bästa omvårdnaden. Lagringen av gårdens röda viner varar minst 12 månader. Som en liten producent inom de stora egendomarna i appellationen Pessac-Léognan, får vinerna från Château Le Bruilleau regelbundet utmärkelser av pressen för sin kvalitet.\n\nSmakprov\nKraftig doft av mogna röda och svarta frukter, inslag av läder och ceder. Fyllig smak med tydliga tanniner, väl närvarande och en vacker längd. Bra struktur.\n\nDruvor: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)\nProducent: Familjen Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Idealiskt beläget på vackra grusmarker vid Garonne, omfattar Cru Classé de Margaux 100 hektar vingård: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med ett komplement av cabernet franc och petit verdot. Under ledning av familjen Albada Jelgersma sedan 1995 fortsätter egendomen sin strävan efter excellens tack vare dynamiken hos Alexander van Beek. Provning Château Giscours avslöjar sig i en vacker granatröd färg. Detta vin med en diskret doft bär på noter av skog och röda frukter. Dessa aromer av svarta vinbär och körsbär återfinns även i smaken. Den är balanserad, med en intressant potential, har en fin struktur och karaktäristiska tanniner. Druvor: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Producent: Familjen Albada Jelgersma i Labarde (33460) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2013
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinande dräkt, blekguld. Aromer av småkakor, mogna stenfrukter med inslag av vita blommor och söta mandlar. Ren, djup, smaken är mineralisk med anmärkningsvärd längd.
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallklar färg. Aromer av citrusfrukter, vita frukter (päron) och stenfrukter (vinpersika), vita blommor (hagtorn). Blommig och fruktig, smaken är rund och saftig med en livlig eftersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Pinot Noir är den enda druvsorten som odlas för detta vin. Vinrankorna ligger mellan Buxy och Saint Gengoux le National och är vanligtvis belägna på medelhöga sluttningar. Jorden är grund och luftig. Markerna är mycket steniga, vilket är idealiskt för Pinot Noir. Under sommarsäsongen behåller stenarna värmen och avger den tillbaka till vinrankan. Dessa stenar påskyndar därmed druvornas mognad. Druvorna kommer från ler-kalkhaltiga jordar med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Lutningarna är milda och riktade öst till sydost. Uppfostran Vinifieringen börjar i rostfria tankar, för att sedan fortsätta i ekfat. Tiden i fat varierar beroende på årgångarna. Vinets karaktär Vacker röd färg, klar, med rubinreflexer, näsan öppnar sig mot de typiska röda frukterna av Pinot Noir (svarta vinbär, körsbär, röda vinbär) med rökiga, humusaktiga och ibland animaliska toner. Rikt och komplext, dess textur är fast med mjuka och eleganta tanniner. Vackert balans. Mat- och vinparningar
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gyllengul färg, klar. Citrus-, blommor och vita fruktnoter med inslag av mandel. Gourmand och skulpterad, gommen är uppfriskande med en elegant avslutning.
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar År 1869 arbetade Edmond Addé, erkänd av den franska jordbrukssektorn med titeln "Riddare av domänen", med att välja ut högkvalitativa druvsorter och utveckla vingården på Château Preuillac. Redan 1879 vann vingården flera medaljer och utmärkelser. År 1932 blev den inkluderad i klassificeringen av Crus Bourgeois som skapades det året. Raymond Bouët genomförde en stor omorganisation av vingården, inklusive byggandet av ett vineri och en underjordisk källare som togs i bruk 1975. Den 200 m² stora underjordiska källaren, som antog stil från 1700-talet, har blivit en unik struktur inom appellationen Médoc. Familjerna Mau och Dirkzwager köpte framgångsrikt egendomen 1998. Stora renoveringsarbeten genomfördes i hela källaren och vingården, vilket uppmuntrade Château Preuillac att lysa och utmärka sig i sin strävan efter sina mål. Druvor: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Familjen Mau i Lesparre (33340) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

Kommentar Château Gaudin har varit en familjeegendom sedan 1901. Från 4 hektar på den tiden, tack vare 3 generationer som har följt varandra, har egendomen idag 11 hektar fantastiska vinodlingar med en genomsnittlig ålder på 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denna vingård har en helt unik position eftersom den är belägen på de grusiga kullen i byn Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omgiven av vingårdar med prestigefyllda crus. Provning Nosen av Château Gaudin är fin, kraftfull och komplex; röda och svarta frukter följt av vanilj och läder, för att slutligen ge plats åt lagringsnoter (kryddor, lakrits, vanilj och ek). I munnen är bredden av detta vin imponerande. Angreppet är både mjukt och kraftfullt, materialet avslöjar sig gradvis, det är djupt, mycket fint, kraftfullt och fylligt på samma gång, tanninerna har en sällsynt elegans samtidigt som de är fasta, fina och med en oemotståndlig struktur. Druvor: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%) Producent: Familjen Capdevielle i Pauillac (33250) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 12 - 2017