Produkter för grossister för (44)

Lagerblad

Lagerblad

L'Alloro är en aromatisk ört med mycket doftande, mörkgröna blad. Den används i matlagning för att smaksätta kött och fisk, och behandlas med alkohol för att skapa en aromatisk likör med matsmältnings- och stimulerande egenskaper. Finns tillgänglig i förpackningar eller styrofoam i olika vikter.
Basilika

Basilika

Basilika är en aromatisk ört som används i matlagning som en sista touch för sin friska och delikata smak. Den används till grönsaker, kött, fisk, soppa, pasta och tomatsås. Dessutom används den mot matsmältningsbesvär och som avmaskningsmedel. Finns tillgänglig i plastlåda eller styrofoam i olika vikter.
Mizuna - Grön

Mizuna - Grön

Mizuna Verde är en grönsak av östligt ursprung, rik på vitaminer och proteiner, med mycket lågt fettinnehåll för en hälsosam och balanserad kost. Mycket lik rucola i form och färg, passar den bra till kött för sin lätt bittra smak. Finns tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Liten Sallad - Grön

Liten Sallad - Grön

Lattughino Verde är en grönsaksblad med ljusgrön färg, intensiv doft och mild smak. Den är rik på mineraler, vitaminer och fibrer, och kan främja muskelavslappning och sömn. Tillgänglig i förpackning, påse eller styrofoam i olika vikter.
Platt Persilja

Platt Persilja

Plattbladig persilja är en aromatisk ört som används för att smaksätta en mängd olika livsmedel, både växt- och djurbaserade. Rik på vitaminer och mineraler hjälper den till att bekämpa dålig andedräkt. Finns i brickor eller polystyrenbehållare i olika vikter.
Sockerbröd

Sockerbröd

Pan di Zucchero är en typ av cikoria med stora blad som är vikta inåt och har en vit färg. Den har en något bitter och lättsmält smak, och innehåller många mineraler och vitaminer som är effektiva i förebyggandet av cancer. Tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Mynta

Mynta

Mynta är en aromatisk ört som används för att förbereda infusioner, örtteer och cocktails. Tack vare mentolen har den stimulerande egenskaper för magen, mot gastrointestinala besvär, och smärtlindrande egenskaper. Ett utmärkt botemedel mot åksjuka, men bör ändå tas med måtta för att undvika skador på nervsystemet. Finns tillgänglig i plastlåda eller styrofoam i olika vikter.
Tatsoi

Tatsoi

Tatsoi är en grönbladig grönsak av orientaliskt ursprung, rik på vitaminer. Precis som spenat kan den ätas rå eller tillagad. Dessutom, tack vare sin fräscha och kryddiga smak, kan den bli ett dekorativt inslag i sallader. Finns i förpackning, påse eller polystyren i olika vikter.
Liten Sallad - Röd

Liten Sallad - Röd

Lattughino Rosso är varianten av lattughino verde. Med en söt och delikat smak kan den blandas med andra typer av sallad för att ge en färgklick. Tack vare vitaminer och mineraler främjar den också matsmältningen. Finns i förpackning, påse eller polystyren i olika vikter.
Timjan

Timjan

Timjan är en aromatisk ört, lämplig för att smaksätta kött, fisk, ägg, ostar, tomater, grytor och soppor. Förutom att användas för vinäger och smaksatta oljor, används den också mot kylande sjukdomar. Finns tillgänglig i punnet eller polystyren i olika vikter.
Salvia

Salvia

Salvia är en aromatisk ört med en vedartad stam och tjocka silvergröna blad som ger en mycket intensiv arom. Den används inom fysioterapi, inom kosmetik som tandkräm, och inom matlagning för att smaksätta stekar och vilt. Finns tillgänglig i plastlåda eller polystyren i olika vikter.
Tatsoi

Tatsoi

Tatsoi är en grönsaksart med östasiatiskt ursprung, rik på vitaminer. Precis som spenat kan den ätas rå eller tillagad. Dessutom, tack vare sin fräscha och kryddiga smak, kan den bli ett dekorativt inslag i sallader. Tillgänglig i plastlåda, påse eller styrofoam i olika vikter.
Mynta

Mynta

Mynta är en aromatisk ört som används för att förbereda infusioner, örtteer och cocktails. Tack vare mentol har den stimulerande egenskaper för magen, mot gastrointestinala störningar, och smärtlindrande egenskaper. Ett utmärkt botemedel mot åksjuka, men det bör dock tas med måtta för att undvika skador på nervsystemet. Finns i förpackningar eller polystyren av olika vikt.
Timo

Timo

Timjan är en aromatisk ört som passar bra för att smaksätta kött, fisk, ägg, ost, tomater, grytor och soppor. Förutom att den används för att göra vinäger och aromatiserade oljor, används den också mot förkylningssjukdomar. Finns tillgänglig i plastlåda eller styrofoam i olika vikter.
Senap - Röd

Senap - Röd

Röd Senap är en grönsak av österländsk ursprung med en kryddig smak. Rik på fiber och vitaminer kan den skördas och ätas färsk. Finns i förpackningar, påsar eller polystyren i olika vikter.
Oxblod

Oxblod

Bull's Blood är en annan sort av röd mangold. Den har ett bra innehåll av mineraler och vitaminer. Den har en söt och öm smak, på grund av den rödaktiga färgen på bladet och stjälken. Finns i förpackning, påse eller polystyren i olika vikter.
Salvia

Salvia

Salvia är en aromatisk ört med en vedartad stam och tjocka, silvergröna blad som avger en mycket intensiv doft. Den används inom fysioterapi, inom kosmetik som tandkräm, och inom matlagning för att smaksätta stekar och viltkött. Finns tillgänglig i plastlåda eller styrofoam i olika vikter.
Sallad - Röd

Sallad - Röd

Röd sallat är varianten av den gröna sallaten. Med en söt och delikat smak kan den blandas med andra typer av sallad för att ge en färgklick. Tack vare vitaminer och mineraler främjar den också matsmältningen. Finns i förpackning, påse eller polystyren av olika vikter.
Ätbara Blommor - Pensé

Ätbara Blommor - Pensé

Kallad "Pansy", dessa ätbara blommor är lämpliga i köket för att färga fantasifulla sallader, göra färgglada smörgåsar eller dekorera fruktsallader och desserter. Det är omedelbart igenkännbar på grund av de lätt doftande kronbladen och sina många färger inklusive lila, gul, orange, vit, himmelsblå och blå med lika många nyanser. Finns i förpackning eller polystyren av olika vikt.
Ätbara Blommor - Tankens Viol

Ätbara Blommor - Tankens Viol

Kallad "Viola del Pensiero", dessa ätbara blommor är perfekta i köket för att färga fantasifulla sallader, göra färgglada smörgåsar eller dekorera fruktsallader och desserter. Den kännetecknas genast av sina lätt doftande kronblad och sina många färger, inklusive lila, gul, orange, vit, ljusblå och blå med lika många nyanser. Finns i plastlåda eller frigolit i olika vikter.
Koriander

Koriander

Koriander är en särskilt starkt doftande aromatisk ört. Den ingår i tillagningen av vissa charkuterier, ger smak åt kött, fisk och grönsaker, men gör även öl, kakor och sockeröverdragna mandlar aromatiska. Finns tillgänglig i plastlåda eller polystyren i olika vikter.
Sockerloaf

Sockerloaf

Sockerloff är en typ av cikoria med stora blad, som är inrullade i en vit färg. Med en bitter och matsmältningsvänlig smak innehåller den många mineraler och vitaminer, effektiva för att förebygga tumörer. Tillgänglig i korg, påse eller polystyren av olika vikt.
Radicchio - Röd

Radicchio - Röd

Radicchio Rosso är en kompakt, rund grönsak med ett fast inre. Tack vare det höga vatteninnehållet och närvaron av fibrer har den goda hälsofrämjande och avgiftande egenskaper. Den har en bitter smak och en krispig konsistens. Finns tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Spinatstripper

Spinatstripper

Spinacino är en grönbladig grönsak som kan ätas rå eller tillagad. Med lågt järninnehåll kan den användas som tillbehör till kött eller fisk. Tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Morot - Julienne

Morot - Julienne

Moroten är en orange grönsak med en grön stjälk. Den är rik på många vitaminer, mineraler och enkla sockerarter som glukos. Bland de många läkande och antioxidativa egenskaperna har den förmågan att förebygga hudens åldrande och främja synen. Finns tillgänglig i skål, påse eller styrofoam i olika vikter.
Rosmarin

Rosmarin

Rosmarin är en aromatisk ört med en mycket förgrenad och vedartad stam. På grund av sin antiseptiska kraft används rosmarin för att marinera kött, ge smak och bevara det från förruttnelse. Den används också inom medicin för att behandla hudåkommor och inom estetiken som en stimulerande kosmetika. Finns tillgänglig i förpackningar eller polystyren av olika vikt.
Pak Choi - Grön

Pak Choi - Grön

Pak Choi Verde är en ovalbladig grönsak, ursprungligen från Kina, med en mild och något bitter smak. Rik på fibrer och mineraler, är den ändå en grönsak med lågt kaloriinnehåll. Den passar som tillbehör till kötträtter, men går också bra ihop med potatis och svamp. Finns tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Rosmarin

Rosmarin

Rosmarin är en aromatisk ört med en mycket förgrenad och vedartad stam. På grund av sin antiseptiska kraft används rosmarin för att marinera kött, ge smak och bevara det från förruttnelse. Dessutom används den inom medicin för att behandla hudåkommor och inom skönhetsvård som en stimulerande kosmetika. Finns tillgänglig i förpackningar eller styrofoam i olika vikter.
Morötter - Julienne

Morötter - Julienne

Morot är en orange grönsak med en grön stam. Den är rik på flera vitaminer, mineraler och enkla sockerarter som glukos. Bland de många läkande och antioxidativa egenskaperna har den förmågan att förebygga hudens åldrande och främja synen. Finns i förpackning, påse eller polystyren av olika vikt.
Valerianella

Valerianella

Valeriana eller Valerianella är en grön och rund bladgrönsak. Med en söt och balanserad smak har den ett mycket lågt energiinnehåll, trots att den är rik på mineraler som järn och kalium. Finns tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.