Produkter för hirragamos (6)

Kronärtskocka

Kronärtskocka

Grön drottning eller calico Spanien
Limoncello

Limoncello

Limoncello gul Vår limoncello produceras genom att macerera ekologiska citronskal i alkohol. All skalning görs manuellt för att bevara hela autenticiteten i receptet. Av italienskt ursprung serveras limoncello traditionellt som en digestif (att avnjutas mycket kall eller med krossad is). Den kan också användas som bas i cocktails, som topping på citron sorbet eller på den berömda baba från Neapel. Även mycket uppskattad för både salta och söta kulinariska tillagningar. Limoncello grön En variant av vår autentiska limoncello gul, receptet förblir oförändrat men vi använder tidigare ekologiska limefrukter än de gula citronerna. Den konsumeras på samma sätt som den gula limoncellon. Mildare i smaken för en smakupplevelse med finess. Att dricka mycket kall.
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Inlagda Paprikor

Inlagda Paprikor

Inlagda Chili Peppar Ref: SAL046 Volym: 180 ml
Kaprifol

Kaprifol

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille ANVÄNDNING Vid kontakt med vatten frigör tvålen ett krämigt och lätt skum som lämnar huden smidig, mjuk och delikat doftande. NETTOVIKT 100 GRS passar alla hudtyper Tvål tillverkad hantverksmässigt i Villefranche sur mer. livsmedelsfärg. innehåller extrakt av ljung. INGREDIENSFÖRTECKNING sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/vatten, parfym, ringblomma, palmkärnsyra, glycerin, olea europaea, natriumklorid, tetrasodium etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extrakt blomma.
Bruschetta

Bruschetta

Förr i tiden var brödet tvunget att bevaras så länge som möjligt, och man mjukade upp det med färska tomater eller med vad jorden hade att erbjuda. Det var en annan tid. Idag är bruschetta den favoritförrätten, det föredragna tillbehöret för en aperitif med vänner. Och vi, på Casa Di Cecco, har bara förberett den bästa bruschettan för er, genom att välja de bästa grönsakerna och svampen, så att ni bara har att välja mellan. Lite bröd, grillat eller ej, ett glas (bra) vin och så är det klart. Oavsett om ni gillar kryddigt, svamp eller den intensiva smaken av paprika, spelar det ingen roll eftersom det finns något för alla smaker. Salute!