Produkter för horradish (2)

Sojamjöl

Sojamjöl

Begärda artiklar i standardresultat Utseende Ljusgul till ljusbrun Överensstämmer Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% max 2.20% Fukt 10 % max 8.22% Kalcium 0.20% Fosfor 0.65% Totala aminosyror 4.50% Totalt smältbara näringsämnen 73% min 78.00%
Krossad persilja

Krossad persilja

Krossad persilja är en mångsidig ört som har använts sedan romartiden som garnering och smakförstärkare i salta rätter. Den odlas över hela världen, där Nordafrika och Mellanöstern är stora producenter. Persilja tillför en subtil arom och smak till blandade örtkryddor, köttkryddor, vinägrettsåser och grönsakssoppor. Den kompletterar äggrätter, rostade grönsaker och örtbred, och är en stapelvara i italiensk matlagning. För att bevara dess kvalitet bör krossad persilja förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.