Produkter för jordragamo (9)

Ekologisk hel kardemumma

Ekologisk hel kardemumma

Vad är kardemumma? Kardemummaväxter (Elettaria cardamomum) växer främst i högre och skuggiga områden nära tropiska skogar med relativt hög nederbörd. Dessa förhållanden finns främst i Sydostasien och Centralamerika. Kardemumma är också känd som grön kardemumma och är släkt med ingefära. Kardemumma har en läcker söt och skarp doft. Kardemumma smakar som bergamot, citron och kamfer. Kapslarna torkas efter skörd och blir sedan matt gröna i färgen. De är 1,5 till 2 cm långa. Hälsosamma egenskaper hos kardemummakärnor och tillämpningar Kardemumma innehåller många mineraler som järn, kalcium, kalium och mangan. 1 matsked innehåller redan 80% av det dagliga rekommenderade intaget av mangan. Kardemumma används i många rätter för att ge en raffinerad smak, till exempel i rostad köttfärs och kokta korvar. Det är också en vanligt använd krydda i många östliga och afrikanska rätter. Kardemumma har en mycket specifik smak. Om du använder för mycket av den, ger den en överväldigande...
BIO Acerola - 3 Utdrag

BIO Acerola - 3 Utdrag

BIO Acerola - 3_Utdrag Specifikation/Aktiv Ingrediens: 30% Vitamin C Ursprung: Brasilien
Kurkuma - 3 Extrakt

Kurkuma - 3 Extrakt

Kurkuma - 3_Extrakt Specifikation/Aktivt Ingrediens: 95% Curcuminoider Ursprung: Indien/Kina
BIO Amla - Ekologisk 4_Pulver

BIO Amla - Ekologisk 4_Pulver

BIO Amla - Ekologisk 4_Pulver Ursprung: Indien
Panax Ginseng - 3 Extrakt

Panax Ginseng - 3 Extrakt

Panax Ginseng - 3_Utdrag Specifikation/Aktivt Ingrediens: 4% Ginsenosider Ursprung: Kina
Amla - 3 Utdrag

Amla - 3 Utdrag

Amla - 3 Extrakt Specifikation/Aktiv Ingrediens: 40% Tanniner Ursprung: Indien
Linfrö - 3_Utdrag

Linfrö - 3_Utdrag

Linfrö - 3_Utdrag Specifikation/Aktiv ingrediens: 20% Lignaner (SDG) Ursprung: Kina
Acerola - 3 Utdrag

Acerola - 3 Utdrag

Acerola - 3_Utdrag Specifikation/Aktiv Ingrediens: 17% Vitamin C; 15-20:1 Ursprung: Kina
Guggul - 3 Extrakt

Guggul - 3 Extrakt

Guggul - 3_Utdrag Specifikation/Aktiv Ingrediens: 2,5% Guggul (E&Z) enligt HPLC (10% UV) Ursprung: Indien