Produkter för koi fiskmat (4)

Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor får man från köttet av kokosnöten, som först torkas och sedan rivs till små flingor. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (flingor, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade fettsyror av animaliskt ursprung bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är uppbyggda av betydligt mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen som fett. Kokosflingor innehåller enorma mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Där finns också små mängder protein och elektrolyter som hjälper till att upprätthålla kroppens syra-basbalans.<strong>Innehåll:</strong> kokosflingor&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energivärde 2695kJ/655k
Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor erhålls från köttet av kokosnötsdatan, som först torkas och sedan rivas till små chips. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K och B-gruppen, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (chips, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade animaliska fettsyror bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är gjorda av mycket mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen i form av fett. Kokosflingor innehåller stora mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt fungerande matsmältningssystem. Här hittar du också små mängder protein och elektrolyter, vilket möjliggör kroppens syra-basbalans. <strong> Sammansättning: </strong> Kokosflingor &nbsp; <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energivärde 2695KJ/655kcal - 33% RDI *63g fett - 90% Inklusive mättade fettsyror 53g - 265% kolhydrater
Gröna Linser 1000g

Gröna Linser 1000g

Linser har, precis som alla baljväxter, unika hälsofördelar. De är en källa till välabsorberat protein. Linsernas protein är, efter sojaprotein, det mest absorberbara proteinet av vegetabiliskt ursprung (85 procent). Gröna linser innehåller mycket fiber. Fiber hjälper inte bara till att reglera blodsockret, förbättrar hjärt- och matsmältningssystemet, utan bidrar också till att sänka kolesterolnivåerna, avlägsnar gifter från kroppen, skyddar mot tjocktarmscancer och även mot typ 2-diabetes. De har ett högt järninnehåll, vilket är fördelaktigt för personer som inte äter kött. En kopp gröna linser innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga järnintaget. Detta mineral spelar en viktig roll i bildandet av hemoglobin i blodet och myoglobin i musklerna, vilket ansvarar för att transportera syre till cellerna. De innehåller också värdefullt mangan och folsyra.
Torkade Fjädrar 1000g

Torkade Fjädrar 1000g

Torkade plommon ingår i kategorin torkad frukt och nötter. De kan konsumeras som ett snacks eller som ingrediens i många rätter. Torkade plommon är en värdefull källa till näringsämnen, särskilt fibrer och polyfenoler. De är en rik källa till vitaminer, mineraler och fytokomponenter. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminer, pantotensyra, kalium, fosfor, järn, kalcium, magnesium, zink – allt detta finns i torkade plommon. Dessutom innehåller frukterna polyfenoliska föreningar som är starka antioxidanter. Torkade plommon anses vara ett av de bästa naturliga medlen mot förstoppning. Tack vare fibrerna förbättrar de tarmperistaltiken. Sorbitolen som finns i frukterna skapar en miljö för utvecklingen av den nödvändiga bakteriefloran. En för stor mängd plommon som konsumeras på en gång kan orsaka gaser och diarré.