Produkter för konservator (49)

Ventresca av Tonfisk

Ventresca av Tonfisk

Från den mest delikata delen av tonfisken, hantverksmässigt bearbetad och nyfångad, behåller ventresca sin mjukhet och doft, viktiga egenskaper för dem som vill njuta av den autentiska smaken av tonfisk.
Ställningar för bevarande restaurering

Ställningar för bevarande restaurering

Aktiviteterna för byggnadsställningar, bevarande och sanering av en byggnad syftar till att bevara, återhämta eller helt sanera en byggnad och säkerställa dess funktionalitet med en uppsättning riktade åtgärder som återställande och förnyelse av byggnadens beståndsdelar, införande av nya installationer och tillbehör, även med en ändring av användningen, förutsatt att form och fördelning inte förändras; med förbehåll för bestämmelserna i D. Lgs 42/2004 angående landskapsgodkännanden, och med undantag för bestämmelser som föreskrivs av regionerna och stadsplaneringsverktyg, och i alla fall i enlighet med andra branschspecifika regler som påverkar byggnadsreglerna kan följande åtgärder genomföras genom att skicka in en bygglovsansökan eller en anmälan om påbörjande av verksamhet.
Hela Ekologiska Datterino-tomater - Italienska Utmärkelser från Puglia

Hela Ekologiska Datterino-tomater - Italienska Utmärkelser från Puglia

Datterini-tomaterna är saftiga och har en klar röd färg. De är utmärkta som bas för en söt tomatsås med en överväldigande arom. Nettovikt 560 g.
Gröna Oliver MEDITERRANEO

Gröna Oliver MEDITERRANEO

I ziplockpåse för färskhet
Kapris - I lag

Kapris - I lag

Hela kaprisfrukter i lag, olika kalibrar: 0/15, 15/18, 18/21
Konserver och inlagda produkter

Konserver och inlagda produkter

TOMATPASSATA, SKALDADE TOMATER, SAN MARZANO D.O.P. OCH OLJEPRODUKTER
Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honung med vit tryffel

Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honung med vit tryffel

Ingredienser: Honung, vit tryffel (Tuber borchii Vitt. - ursprung Italien) 2,5%, vit tryffel (Tuber magnatum Pico - ursprung Italien) 1%, arom. Ideal att kombinera med färska/medelålders ostar och lardo eller för att förbereda desserter.
Typiska italienska konserver - Urval av 100% Made in Italy konserver

Typiska italienska konserver - Urval av 100% Made in Italy konserver

Urvalet av typiska italienska konserver på fooodle.it är resultatet av en noggrann urval av de bästa råvarorna made in Italy av de bästa producenterna från den italienska halvön.
Skalade och Konserverade - Skalade Tomater och Konserver Tillverkade i Italien

Skalade och Konserverade - Skalade Tomater och Konserver Tillverkade i Italien

Kvalitetsavskalade tomater I alla format Tillgänglighet av amerikanska format i OZ All excellens Made in Italy
oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

Olika pålägg och krämer kan användas för snittar som förrätt.
Vildsvinsås - sås för kort eller lång ägg- eller vetepasta

Vildsvinsås - sås för kort eller lång ägg- eller vetepasta

Vildsvinsås innehåller inga smakförstärkare, konserveringsmedel eller färgämnen.
SICILIANSKA OLJOR - SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA, SOLTORKADE TOMATER I OLJA, KIRSSTOMATER

SICILIANSKA OLJOR - SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA, SOLTORKADE TOMATER I OLJA, KIRSSTOMATER

Konserverade i olja, noggrant tillverkade för hand. TORKADE TOMATER I OLJA: de torkade tomaterna har legat i plåtar under vår underbara sol i flera dagar. Utmärkta som förrätt eller som sås till pasta. De torkade tomaterna har legat i plåtar under vår underbara sol i flera dagar. Utmärkta som förrätt eller som sås till pasta. HELA KIRSEBÄRSTOMATER I OLJA: här i Sicilien är kirsbärstomaten en "institution"! I denna beredning har vår kock Titti lyckats framhäva smaken. De söta och salta smakerna är perfekt kombinerade. Perfekt att bre på bröd men också för att smaksätta förrätter och huvudrätter. Att njuta av den är som att göra en resa till autentiska Sicilien! SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA: I burkarna finns endast äkta äggplantor tillverkade på ett hantverksmässigt sätt.
Carpaccio av svart tryffel

Carpaccio av svart tryffel

Ingredienser: sommartruffel (Tuber aestivum Vitt.), olivolja, salt, arom. Rekommendationer: idealisk för förrätter, carpaccio, kokt eller rostad vit kött och kan till och med komplettera vissa desserter. Finns även i 500 g-format.
Konservativ Restaurering - Färger för Monumental Restaurering

Konservativ Restaurering - Färger för Monumental Restaurering

Antikiserade färger och glasyrer för målning av historiskt betydelsefulla byggnader.
La Tartufella - Tryffelsås med 10% tryffel

La Tartufella - Tryffelsås med 10% tryffel

Truffelsås gjord endast med utvalda kvalitetsingredienser. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. N.B.: UTAN SYROR - UTAN STÄRKELSE - Glutenfri
Torkade Porcini-svampar 50 100 250 500g

Torkade Porcini-svampar 50 100 250 500g

Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Torkad Svamp Porcini Sicilien Förpackning - Funghi Porcini Secchi i förpackningar om 50 100 250 500 g, utmärkta för risotto och andra rätter. Torkad Porcini-svamp 50 100 250 500 g förpackning, bästa produkt för risotto och allmänna blandade maträtter.
Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto, ett utmärkt tillbehör till pasta. INGREDIENSER: Pistage 50%, solrosolja, salt och peppar.
Sugo med Aglione från Valdichiana - Sås som är milt smaksatt med handplockad Aglione från Valdichiana, mycket

Sugo med Aglione från Valdichiana - Sås som är milt smaksatt med handplockad Aglione från Valdichiana, mycket

Hantverksmässig sås för pasta med Aglione från Valdichiana, handplockad, som låter dig njuta av de typiska smakerna från Toscana oavsett var du befinner dig. Dess namn kan vara missvisande. Det verkar som om det bara är en större vitlök, men så är det inte. Det är en extraordinär produkt typisk för Valdichiana i södra Toscana. Mycket mer delikat än sin kusin vitlök, har den dock en egenskap som gör den speciell: den innehåller inte Allina. Detta gör att den är helt lättsmält och inte lämnar den ibland obehagliga lukten. Kort sagt, en vitlök som är kyssvänlig. För att göra denna sås har vi använt hela växten av aglione, från blomma till lök. Det resulterade i en frisk, söt och delikat smak. Av den anledningen rekommenderar vi att du värmer den i några minuter innan du häller den över pastan. Perfekt för att smaksätta alla typer av pasta, särskilt de traditionella Pici, eventuellt med tillsats av svamp och korv eller kapris och ansjovis, eller Guanciale Stagionato.
Fyllda Paprikor med Tonfisk, Ansjovis och Kapris

Fyllda Paprikor med Tonfisk, Ansjovis och Kapris

Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Chili 44%, solrosolja, tonfisk 16%, bröd (vetemjöl "00"), vatten, naturlig jäst, kapris, potatisstärkelse, persilja, vinäger, salt. Syrajusterare: Mjölksyra, citronsyra Förpackningar: Glasburk ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislista
Sylt - Sylt (många smaker) storlekar: 106 / 212 / 314 / 580 ml

Sylt - Sylt (många smaker) storlekar: 106 / 212 / 314 / 580 ml

Marmelader av Olika Smaker Vi producerar även specifika marmelader för restaurangbranschen för att komplettera ostar och aptitretare.
Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Känd över hela världen som en typisk rätt från det sicilianska köket har den också blivit inkluderad bland P.A.T. av Ministeriet för jordbrukspolitik. Auberginer, paprikor, lökar, selleri, gröna och svarta oliver, kapris, vinäger, salt, socker, passerade lokala tomater och extra jungfruolja, dessa är ingredienserna i den catanesiska versionen av CAPONATA; som tillsammans med respekt för traditionerna och erfarenheten inom produktionen bidrar till att sprida och upprätthålla det sicilianska kökets namn i världen.
Mafalda Lardkräm - Colonnata IGP Lardkräm

Mafalda Lardkräm - Colonnata IGP Lardkräm

Förpackning med 100 g Lardo di Colonnata IGP Vit som marmor som omfamnar dess mognad, doftande av kryddor, delikat och söt i smaken. En gång förberedes den genom att slå Lardo i den vita marmor morteln från Canaloni di Colonnata, och användes som bas kryddning. Idag används den inte bara i basfräsningen för minestrone, pasta och bönor, tomatsås, första rätter och skaldjursrisotto, utan även bred på räkor, scampi, svärdfisk, havsabborre och varma brödskivor, polenta och vid tillagning av både friterade och ugnsbakade potatisar. Lardo-kräm – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, peppar, vitlök, kryddor och aromatiska örter. Bearbetad kallt. Utan gluten, utan laktos, utan konserveringsmedel, utan färgämnen.
Bredbara Krämer - Vit Choklad, Pistage, Krispig och Gianduja

Bredbara Krämer - Vit Choklad, Pistage, Krispig och Gianduja

Våra påläggscremer är tillverkade med råvaror av hög kvalitet och med hantverksmetoder. De passar för olika användningar, från frukost till dessert. De utgör ett utsökt, hälsosamt och näringsrikt alternativ till de industriella produkter som finns på marknaden.
Tonfiskfiléer

Tonfiskfiléer

Förstklassig tonfisk bearbetad med traditionella metoder, i den exklusiva förpackningen från Top Delfino Battista-linjen.
Colatura med Låda

Colatura med Låda

Den traditionella colaturan från Delfino Battista i en fantastisk box med en elegant design.
Ansjovissås

Ansjovissås

Colatura di Alici som produceras med den traditionella metoden, i den karaktäristiska flaskan från Delfino Battista-reserven.
Pesto med Ansjovissås

Pesto med Ansjovissås

Ett unikt recept, fött ur den skickliga kombinationen av enkla och genuina ingredienser.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Från ett exklusivt recept skapar Delfino Battista en sann synd. De finaste ansjovisfiléerna väljs ut, lindas runt en kapris och förpackas en och en, med endast tillsats av extra jungfruolja.
Ansjoviskfileter

Ansjoviskfileter

Vi använder uteslutande de finaste ansjoviserna, till vilka vi tillsätter utmärkt extra jungfruolja, det mest autentiska sättet att fullt ut njuta av traditionens smak.
Kapris - I lag

Kapris - I lag

Hela kaprisar i lag av olika kalibrar: 0/7, 7/8, 8/9, 9/11, 11/13