Produkter för låg carb spannmål (21)

Bryggningsenzymer - Guminase

Bryggningsenzymer - Guminase

GUMINASE är en blandning av svampkarbohydrataser inklusive ß-glukanaser (ß1-3 och ß1-4 endo-glukanaser), xylanaser och hemicellulaser. Denna välbalanserade blandning av karbohydrataser är fri från proteaser för att undvika ökning av vörtens färg och för att bevara ölets pro-skumproteiner. TEMPERATUR GUMINASE kan användas upp till 75°C och inaktiveras snabbt över denna temperatur. De vanliga temperaturerna som används under mäskning sammanfaller med GUMINASE:s optimala aktivitet. pH-EFFEKT Optimalt pH ligger mellan 4,5 och 6,5. SYFTE Att minska vörtens ß-glukan- och pentosaninnehåll samt vörtens viskositet och att underlätta mäskfiltreringen samt ölfiltret, särskilt vid bryggning med höga nivåer av råa korn som korn eller vete. EXEMPEL Effekterna av tillsatsen av GUMINASE till ett prov av GATINAIS-malt och till en blandning av 75% malt och 25% rått vete (EBC konventionell mäsk). A = tillsats av 1 kg per 10 ton malt B = tillsats av 3 kg per 10 ton malt C = tillsats av 1 kg per 1 ton rått... MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% VETE 75% MALT + 25% VETE + C 75% MALT + 25% VETE + D:MALT MALT + A MALT + B 75% MALT + 25% VETE 75% MALT + 25% VETE + C 75% MALT + 25% VETE + D
Aktivt Kol - CARBOPAL®

Aktivt Kol - CARBOPAL®

CARBOPAL, pulveriserat kol för behandling av vätskor, finns i följande kvaliteter: • Carbopal MB 4 • Carbopal MB 4N • Carbopal MB 4S • Carbopal AP • Carbopal Gn-A II • Carbopal Gn-P
Ekologiska Aronia Kapslar

Ekologiska Aronia Kapslar

Kontraktsproduktion av ekologiska Aronia-kapslar (veganska HPMC-kapslar)
PLANTUS CLN - Kosttillskott (Kapsel)

PLANTUS CLN - Kosttillskott (Kapsel)

PLANTUS CLN innehåller Avena sativa Glycyrrhiza glabra Linum usitatissimum Terminalia sp. Terminalia sp. Emblica officinalis PLANTUS CLN innehåller både lösliga och olösliga fibrer för att rengöra kolon med de inkluderade växtextrakten. Olösliga fibrer är särskilt bra för att förbättra eliminering och förebygga förstoppning. Lösliga fibrer ökar mängden nyttiga bakterier och producerar naturliga antibiotika som tar bort potentiellt skadliga bakterier som salmonella, campylobacter och escherichia coli. Lösliga fibrer hjälper också till med kopplingen och transporten av kolesterol genom kroppen. Därmed hjälper växtextrakten i PLANTUS CLN till återhämtning av tarmfloran. PLANTUS CLN finns tillgängligt som 60 kapslar i en glasflaska.
spannmål - frukostspannmål

spannmål - frukostspannmål

müsli och frukostflingor
Fond - Kalv Fond

Fond - Kalv Fond

Fonder
Tagliatelles - Pasta

Tagliatelles - Pasta

Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i bulk Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Kolhydrater: 67,4g/100g SÖTNINGAR: 5,8g/100g Fetter: 1,83g/100g Mättade fettsyror: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vikt: 0,300 kg
Hela Skalade Ärtor - Förpackning med Hela Skalade Ärtor

Hela Skalade Ärtor - Förpackning med Hela Skalade Ärtor

Ärtor är en baljväxt. Ärtor är en bra källa till protein, de ger också kolhydrater samt fiber som förbättrar matsmältningen. Dessutom har ärtor en alkaliserande effekt. De är en grundläggande ingrediens i militär ärtsoppa men passar också perfekt i olika typer av pålägg, soppor eller sallader.
Ekologisk Vitlök

Ekologisk Vitlök

Vitlök Vår (Vit och Lila) Lila Vitlök
Aktivt Kol - Granulerat Aktivt Kol, Pellets Aktivt Kol, Pulvriserat Aktivt Kol

Aktivt Kol - Granulerat Aktivt Kol, Pellets Aktivt Kol, Pulvriserat Aktivt Kol

Aktivt kol för behandling av dricksvatten, avloppsvatten, processvatten, flytande och gasformiga föreningar samt avgaser.
Blandning 'Äggersättning'

Blandning 'Äggersättning'

Blandningen ersätter helt äggens förtjockande egenskap vid bakning. Det finns inga smaker, konserveringsmedel eller andra skadliga livsmedelstillsatser i blandningen. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g
Vitlöksflingor - Kosttillskott

Vitlöksflingor - Kosttillskott

AIL EN FLOCON DU MARÉCHAL Ren vitlök är ett kosttillskott av hög kvalitet. Förutom sina effekter på kärlreglering erbjuder den antiseptiska egenskaper som påverkar de respiratoriska och digestiva systemen. Vitlök är också ett naturligt avskräckande medel, och dess konsumtion främjar bortstötning av flugor och andra insekter. => Naturligt avskräckande medel – doseringsanordning ingår i hinken ANVÄNDNINGSANVISNINGAR: • Förvara på en tempererad och torr plats • I blandning med vanlig mat: 1 dos av 30 g per dag i kur året runt (1 kg = 1 månads kur) KOMPONENTER: • Dehydrerad vitlök i flingor
Ekologiska Skalade Hampafrön i 1 kg Burk - Fröna skalas försiktigt av maskin.

Ekologiska Skalade Hampafrön i 1 kg Burk - Fröna skalas försiktigt av maskin.

Från kontrollerad ekologisk odling. Kärnorna skalas varsamt med maskin så att den högkvalitativa hampoljan med sina livsnödvändiga omättade fettsyror och det viktiga proteinet med alla essentiella aminosyror bevaras. Hampolja innehåller över 90% omättade fettsyror. Skalad mat-hampa förfinar inte bara müsli, bröd, bakverk och andra rätter, utan används också som dekoration på sallad, grönsaker eller sötsaker. Lätt rostning ger en smakfull nötarom som ger många rätter en extra touch. För att bevara smak och näringsämnen, vänligen värm inte över 180 grader Celsius. Ursprung hamp: Europa (Frankrike, Belgien, Estland, Österrike, Litauen, Tyskland, Kina) Tillverkad i Europa.
Carbo Gastronatural

Carbo Gastronatural

CARBO Gastronatural är ett högkvalitativt naturligt kosttillskott i Vcaps-kapslar (vegetariska) som är avsett för personer som lider av frekvent uppblåsthet, känsla av mättnad efter måltider eller rapningar. En unik sammansättning av växtextrakt stödjer korrekt funktion av matsmältningssystemet och tarmarna. Artiskockextrakt stimulerar produktionen av matsmältningssaft och funktionen hos levern och gallgångarna. Dillextrakt minskar uppblåsthet, medan anisextrakt stödjer matsmältningskomfort och hjälper till att bli av med känslan av mättnad. Melissaxtrakt har en gynnsam effekt på hälsan i matsmältningssystemet och tarmarna, och minskar även rapningar och nervspänning i magen och tarmarna. Mjölkdistelextrakt stödjer produktionen av galla och regenereringen av leverceller och vävnader. Det reglerar också matsmältningen.
Calmag Amino Force - organisk - organomineralni gnojiva

Calmag Amino Force - organisk - organomineralni gnojiva

Calmag Amino Force, en aminosyrabaserad kalcium-magnesiumlösning, används under alla växttillväxtperioder, särskilt i jordar med lågt pH. Den möjliggör att fördelaktiga mikroorganismer kan arbeta mer effektivt i sura jordar. Den bidrar till bildandet av ett friskare och starkare rotsystem för växten. De aminosyror som ingår i den påskyndar näringsupptaget och främjar växtens grundläggande metaboliska aktiviteter. Teknik: NOCH
Bioagave Bioljus 1100 g

Bioagave Bioljus 1100 g

Bioagavesirap Bright är en naturprodukt från ekologiska växter. Agave har odlats i hundratals år, främst i Syd- och Centralamerika. Den har köttiga och tjocka blad som är ordnade i en rosett och täckta med vassa taggar. Den lätta agaven bör vara ett alternativ till vitt socker och honung. Smaken är mer subtil än honung. Agavesirap är nästan 1,5 gånger sötare än vanligt socker. Smaken av den lätta agavesirapen är mer delikat och neutral än den lätt karamelliga smaken av mörk sirap. Agave är en naturlig sötningsmedel av växtursprung i en halvflytande form. Veganerna använder det villigt som ersättning för honung. Den har ett lägre GI än honung och en bred kulinarisk användning. 15% RWS*Fett: 0 g - 0% inklusive mättade fettsyror: 0 g - 0%Kolhydrater: 71 g - 27%, inklusive socker: 69 g - 77%Fiber: 5,8 g - 0g - 0%Salt: 0,05 g - 1%*Referensnäringsvärde & Nbsp; <strong>
Ditalini - Pasta

Ditalini - Pasta

Ditalini - Pasta
ÖLBRENNING ENZYMER - GUMINASE-P

ÖLBRENNING ENZYMER - GUMINASE-P

GUMINASE-P är en blandning av svamp ß-glukanaser, pentosanaser, amylaser och endoproteaser som valts för att förbättra extraktutbytet av vört och vörtfiltreringshastigheten vid bryggning med råvete eller råkorn. SYFTE Att öka extraktutbytet av vört genom att bryta ner cellväggens beståndsdelar, förbättra gelatiniseringen av stärkelsekorn och möjliggöra för amylaser att lättare nå sitt substrat vid bryggning med höga nivåer av råvete eller råkorn. Att förbättra vörtfiltreringshastigheten genom att hydrolysera ß-glukaner och pentosaner. TEMPERATUR Optimalt 45-55°C. pH-EFFEKT Optimalt pH mellan 4,5 och 6,5. ANVÄNDNING Guminase P tillsätts i början av mäskningen. TILLGÄNGLIGHET Pulverform i plast- eller pappfat om 25-50 kg. EXEMPEL 100% råvete-bryggning med hjälp av exogena amylaser och Guminase P (andelar: % w/w enzym/vetegryn). Maltosylase Liquamyl Guminase PExtraktutbyte (%) Totala sockerarter (g/100 ml)* Maltos (%) Maltotrios (%) Glukos (%) Fritt Aminokväte (ppm)* Filtreringshastighet 0,1% (w/w)... Maltosylase Liquamyl Guminase PExtraktutbyte (%) Totala sockerarter (g/100 ml)* Maltos (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtraktutbyte (%) Totala sockerarter (g/100 ml)* Maltos (%) Maltotri
ÖL ENZYMER - DESATASE

ÖL ENZYMER - DESATASE

DESATASE är en amylolytisk beredning (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolas) som katalyserar hydrolysen av alfa-1,6-bindningar i amylopektin, vilket möjliggör högre maltosutbyten i kombination med maltogena amylaser. SYFTE Att öka maltens diastatiska kraft genom att förstärka den inhemska ß-amylasens verkan. Att öka fermenterbarheten hos vört (uppenbar avtagande gräns). Cirka 25% av den totala kolhydraten i vörten är ofermenterbar. Tillsatsen av Desatase i kombination med maltogena amylaser som Maltosylase till fermentorn omvandlar de ofermenterbara dextrinerna till maltos, som i sin tur fermenteras till alkohol, vilket ger en uppenbar avtagning högre än 100% utan förlust av smakfullhet eller skumhållning. Vid samma alkoholkoncentration som en normalt avtagande öl kommer den super-avtagande ölen att ha krävt 25% mindre råmaterial. Se Avtagning Modulation. TEMPERATUR Optimalt 55-60°C. De enzymatiska komponenterna inaktiveras i öl (pH 4,2)...
Glutenfri Pasta: Capellini

Glutenfri Pasta: Capellini

Pasta är fri från gluten, vetestärkelse, laktos, mjölk, ägg och konserveringsmedel. Den har en naturlig smak och innehåller mycket fiber. Utan GMO. Denna produkt rekommenderas för personer med matallergier, celiaki eller glutenfria dieter. Vikt: 300 g
PLANTUS GLABRAKAP - Kosttillskott

PLANTUS GLABRAKAP - Kosttillskott

INGREDIENS Glycyrrhiza glabra