Produkter för maltodextrin (4)

Tapiokamaltodextrin DE10 Ekologisk

Tapiokamaltodextrin DE10 Ekologisk

Vad är Maltodextrin? Maltodextrin är en polysackarid (kolhydrat) som har den unika förmågan att binda fetter och oljor. Det används för att förbättra texturen av livsmedel och drycker. Maltodextrin används också som ett pulveriserat kosttillskott av idrottare. DE-klassificering Maltodextriner klassificeras enligt deras Dextrose Equivalent (DE) och kan ha ett DE-värde mellan 3 och 20. Ju högre DE-värde, desto kortare glukoskedjor och därmed sötare är maltodextrinet. Maltodextriner med ett DE-värde upp till och med 10 anses vara osöta. Över DE-värdet 20 är det så sött att det inte längre kan kallas maltodextrin. Då kallas det glukossirap. Maltodextrin DE-10 av Tapioka-stärkelse Detta maltodextrin är tillverkat av Tapioka-stärkelse. Stärkelsen hydrolyseras med naturliga enzymer (GMO-fria) och torkas sedan genom en sprayprocess. Pulvret är vitt, har en neutral smak och kan i utspädd form förbättra viskositeten hos produkter.
Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat

Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.
Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk - Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk

Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk - Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk

Vad är Maltodextrin? Maltodextrin är en polysackarid (kolhydrat) och har den unika egenskapen att den kan binda fetter och oljor. Den används för att förbättra texturen av livsmedel och drycker. Den används också i vissa snacks, som till exempel chips. Maltodextrin används även som kosttillskott i pulverform av idrottare. DE-klassificering Maltodextriner klassificeras baserat på deras Dextrose Equivalent (DE) och kan ha ett DE-värde mellan 3 och 20. Maltodextriner med låga DE-värden har långa glukoskedjor. De är inte söta och har en hög värmeresistens. Ju högre DE-värde, desto kortare glukoskedjor och därmed desto sötare är maltodextrinet. Maltodextriner med ett DE-värde upp till och med 10 anses vara icke-söta. Över DE-värdet 20 är det så sött att det inte längre får kallas maltodextrin. Då kallas det Glukossirap. Maltodextrin DE-10 från Tapiokastärkelse Denna…
Tapiokamaltodextrin DE10 BIO - Köpa Tapiokamaltodextrin DE10 BIO? | Grossist | VehGroshop

Tapiokamaltodextrin DE10 BIO - Köpa Tapiokamaltodextrin DE10 BIO? | Grossist | VehGroshop

Högkvalitativ Tapioka Maltodextrin DE10 BIO: Tapioka Maltodextrin DE10 BIO från VehGro är en ekologiskt certifierad produkt av högsta kvalitet. Tack vare detta certifikat vet du att det du köper har skapats med fokus på människa och natur. VehGro står för produkter som är hälsosamma och av högsta kvalitet. De (ekologiska) naturprodukter vi valt kommer från olika delar av världen. Alla produkter kontrolleras och ofta även förpackas i Europa. Det ekologiska kvalitetsmärket står för 100% kontrollerat ekologiskt och pålitligt. Dessa ingredienser är därför garanterat fria från tillsatser som socker, fetter och uppfyller alla europeiska krav på bekämpningsmedel. Kvaliteten på våra produkter kontrolleras regelbundet.