Produkter för maltodextrine (12)

Glutation

Glutation

Aminosyror
Tapiokamaltodextrin DE10 Ekologisk

Tapiokamaltodextrin DE10 Ekologisk

Vad är Maltodextrin? Maltodextrin är en polysackarid (kolhydrat) som har den unika förmågan att binda fetter och oljor. Det används för att förbättra texturen av livsmedel och drycker. Maltodextrin används också som ett pulveriserat kosttillskott av idrottare. DE-klassificering Maltodextriner klassificeras enligt deras Dextrose Equivalent (DE) och kan ha ett DE-värde mellan 3 och 20. Ju högre DE-värde, desto kortare glukoskedjor och därmed sötare är maltodextrinet. Maltodextriner med ett DE-värde upp till och med 10 anses vara osöta. Över DE-värdet 20 är det så sött att det inte längre kan kallas maltodextrin. Då kallas det glukossirap. Maltodextrin DE-10 av Tapioka-stärkelse Detta maltodextrin är tillverkat av Tapioka-stärkelse. Stärkelsen hydrolyseras med naturliga enzymer (GMO-fria) och torkas sedan genom en sprayprocess. Pulvret är vitt, har en neutral smak och kan i utspädd form förbättra viskositeten hos produkter.
Maltit

Maltit

Maltit - kalorireducerat sockerersättningsmedel Maltit (E965) är ett kalorireducerat sockerersättningsmedel som smakar liknande som socker. Med en sötma på cirka 90% av socker kan maltit nästan ersätta socker 1:1. Konsumtion av maltit ger en mycket liten ökning av blodsocker- och insulinnivåerna och innehåller endast ungefär hälften så många kalorier som socker. Maltit används bland annat för tillverkning av godis, kakor, choklad, desserter av alla slag, glass, sylt, tuggummi, etc. Vid dagliga doser över 30-50 g för vuxna kan en laxerande effekt uppträda. Därför rekommenderas ett dagligt intag på max. 30-50 g.
L-Lysin

L-Lysin

L-Lysin HCl, fermenterad, anti-klumpmedel
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol eller Dexpanthenol är en föregångare till vitamin B och en till pantotensyra tillhörande alkohol. Den viskösa, gulaktiga till klara produkten produceras syntetiskt. Den är känslig för högre temperaturer och bör bearbetas vid ett pH-värde mellan fyra och sex. D-Panthenol är lättlöslig i vatten och etanol och är olöslig i fetter och oljor. Människokroppen omvandlar D-Panthenol till vitamin B5. CAS-nummer: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Hållbarhet: 2 år Lagring: bör förvaras på en sval, torr och ljusskyddad plats i originalförpackning
Antistatiska

Antistatiska

Vi erbjuder antistatiska produkter av garanterad kvalitet, till stabila priser och packade på ett lämpligt sätt för transport. Behöver du råd om val av produkt eller letar du efter en lämplig ersättning? Våra experter inom tillämpning och produkter hjälper gärna till! Vår erfarenhet och djupa kunskap inom området specialkemikalier och ingredienser säkerställer att vi är väl positionerade för att effektivt stödja både våra kunder och våra leverantörer med produkt- och tillämpningsexpertis. Vänligen kontakta oss för mer information!
Rissirap, tapiokasirup även torkad - brun och klar, ekologisk och konventionell

Rissirap, tapiokasirup även torkad - brun och klar, ekologisk och konventionell

Naturliga siraper och spraytorkade siraper i olika sötma nivåer (DE), även tillgängliga som maltodextrin med 5-18DE. Tillgängliga i ekologisk eller konventionell Fruktosfri Glutenfri Vegan Ren etikett
Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk - Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk

Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk - Tapiokamaltodextrin DE 10 Ekologisk

Vad är Maltodextrin? Maltodextrin är en polysackarid (kolhydrat) och har den unika egenskapen att den kan binda fetter och oljor. Den används för att förbättra texturen av livsmedel och drycker. Den används också i vissa snacks, som till exempel chips. Maltodextrin används även som kosttillskott i pulverform av idrottare. DE-klassificering Maltodextriner klassificeras baserat på deras Dextrose Equivalent (DE) och kan ha ett DE-värde mellan 3 och 20. Maltodextriner med låga DE-värden har långa glukoskedjor. De är inte söta och har en hög värmeresistens. Ju högre DE-värde, desto kortare glukoskedjor och därmed desto sötare är maltodextrinet. Maltodextriner med ett DE-värde upp till och med 10 anses vara icke-söta. Över DE-värdet 20 är det så sött att det inte längre får kallas maltodextrin. Då kallas det Glukossirap. Maltodextrin DE-10 från Tapiokastärkelse Denna…
Tapiokamaltodextrin DE10 BIO - Köpa Tapiokamaltodextrin DE10 BIO? | Grossist | VehGroshop

Tapiokamaltodextrin DE10 BIO - Köpa Tapiokamaltodextrin DE10 BIO? | Grossist | VehGroshop

Högkvalitativ Tapioka Maltodextrin DE10 BIO: Tapioka Maltodextrin DE10 BIO från VehGro är en ekologiskt certifierad produkt av högsta kvalitet. Tack vare detta certifikat vet du att det du köper har skapats med fokus på människa och natur. VehGro står för produkter som är hälsosamma och av högsta kvalitet. De (ekologiska) naturprodukter vi valt kommer från olika delar av världen. Alla produkter kontrolleras och ofta även förpackas i Europa. Det ekologiska kvalitetsmärket står för 100% kontrollerat ekologiskt och pålitligt. Dessa ingredienser är därför garanterat fria från tillsatser som socker, fetter och uppfyller alla europeiska krav på bekämpningsmedel. Kvaliteten på våra produkter kontrolleras regelbundet.
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Lutein

Lutein

Växtextrakt
Polyvinylalkohol

Polyvinylalkohol

Vi erbjuder polyvinylalkohol av garanterad kvalitet, till stabila priser och lämpligt packad för transport. Behöver du råd om att välja din produkt eller letar du efter en lämplig ersättning? Våra experter inom applikation och produkt hjälper gärna till! Vår erfarenhet och djupa kunskap inom området specialkemikalier och ingredienser säkerställer att vi är väl positionerade för att effektivt stödja både våra kunder och våra leverantörer med produkt- och applikationsexpertis. Vänligen kontakta oss för mer information!