Produkter för maltodextrine (3)

Erytritol

Erytritol

Erytritol är en naturlig sockeralkohol/polyol som är godkänd för användning som livsmedelstillsats över hela världen. Erytritol är nästan 70 % så sött som socker och används som bulkssötningsmedel. Erytritol upptäcktes 1848 och förekommer naturligt i vissa frukter och fermenterade livsmedel. Erytritols smakprofil är mycket lik socker. Det är icke-kariogent och har den högsta matsmältnings-toleransen bland polyoler. Eftersom det är naturligt orsakar det inga biverkningar och smakar nästan exakt som socker utan kalorier. EC-nummer: 205-737-3 Molekylär formel: C4H10O4 CAS-nummer: 149-32-6
Ekologisk Maltodextrin

Ekologisk Maltodextrin

Organisk Maltodextrin är en mångsidig kolhydrat som vanligtvis används som ett tillsatsmedel i livsmedel och sportdrycker. Den absorberas snabbt av kroppen och ger snabb energi, vilket gör den idealisk för idrottare och personer med aktiva livsstilar. Organisk Maltodextrin kan också fungera som förtjockningsmedel och sötningsmedel i olika rätter och produkter. Med sin snabba energifrigivning och mångsidiga tillämpningar är Organisk Maltodextrin ett måste för alla som söker en pålitlig och effektiv energikälla. EC-nummer: 232-940-4 Molekylformel: C6nH(10n+2)O(5n+1) CAS-nummer: 9050-36-6
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin är ett mångsidigt kolhydrat som vanligtvis används som ett tillsatsmedel i livsmedel och sportdrycker. Det absorberas snabbt av kroppen och ger snabb energi, vilket gör det idealiskt för idrottare och personer med aktiva livsstilar. Maltodextrin kan också fungera som ett förtjockningsmedel och sötningsmedel i olika rätter och produkter. Med sin snabba energifrigivning och mångsidiga tillämpningar är maltodextrin ett måste för alla som söker en pålitlig och effektiv energikälla. EC-nummer: 232-940-4 Molekylformel: C6nH(10n+2)O(5n+1) CAS-nummer: 9050-36-6