Produkter för medelhavsimport (4)

Scialatielli 081 - Medelhavets Färska Pasta

Scialatielli 081 - Medelhavets Färska Pasta

Scialatielli 081 Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. Namnet Scialatielli kommer från två ord i napolitansk dialekt, "scialare" (njuta) och "tiella" (stekpanna). Denna typ av pasta är typisk för Amalfi, där den skapades av kocken Enrico Cosentino 1978, när han presenterade Scialatielli i en matlagningstävling och vann årets entremetierpris med dem. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef
Neapolitanska Potatisdumplings - Medelhavets Färska Pasta

Neapolitanska Potatisdumplings - Medelhavets Färska Pasta

Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane är ett smakfullt alternativ till klassiska Gnocchi, en typisk rätt från den italienska traditionen. De har sitt ursprung i ett recept som kombinerar utvalda potatisar och vetemjöl. Våra Chicche Napoletane är gjorda endast med färska potatisar och kvalitetsråvaror som uttrycker en stark territoriell karaktär. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef
Trafilerade Pennette - Färsk Medelhavspasta

Trafilerade Pennette - Färsk Medelhavspasta

Pennette Trafilate Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. Processen för trafilatura innebär att man pressar degen bestående av durumvetemjöl och vatten genom kompression (extrudering) i en matris (form) för att få den att komma ut i det valda formatet. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef
Paccheri Del Vesuvio - Medelhavets Färska Pasta

Paccheri Del Vesuvio - Medelhavets Färska Pasta

Paccheri Del Vesuvio Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. De är tillverkade av en perfekt utbakad deg som sedan skärs för att få den typiska formen av detta format. I köket är Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef