Produkter för mjölkproteinisolat (9)

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat (SPC) är en renad produkt som erhålls från avfettad och rostad sojabönsmjöl genom separation från kolhydrater (lösliga sockerarter) med hjälp av den senaste extraktionsteknologin i EU.
Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.