Produkter för mjölkproteinisolat (17)

Klar Whey Protein Isolat 90%

Klar Whey Protein Isolat 90%

Vår Clear WPI 90% är ett premium vassleproteinisolat som är utformat för att leverera exceptionell renhet och klarhet. Sourced från högkvalitativa mejerikällor, genomgår denna produkt avancerade filtreringsprocesser för att ta bort föroreningar och uppnå en proteinkoncentration på 90%. Med sitt transparenta utseende är det idealiskt för att formulera klara och visuellt tilltalande protein drycker och kosttillskott. Andra namn: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Renhet: 90% (Andra specifikationer kan anpassas) Utseende: Vitt pulver Huvudfunktion: stödja muskelväxt och reparation Testmetod: HPLC
Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleproteinisolat (WPI) erhålls genom att avlägsna tillräckliga icke-proteinbeståndsdelar från vassle så att den färdiga torra produkten innehåller minst 90% protein på torrsubstansbasis. Det produceras genom membranfiltreringsprocesser och/eller jonbyte. Surheten hos Vassleproteinisolat kan justeras genom tillsats av säkra och lämpliga pH-justerande ingredienser. Vårt WPI för mänsklig konsumtion uppfyller alla bestämmelser och överensstämmelse med Europeiska unionen. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Protein

Protein

Protein Innehåll: t.ex. 750g Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
KOLLAGENPULVER

KOLLAGENPULVER

Kollagen är ett strukturellt protein som är avgörande för huden, benen, senorna, ligamenten och brosket, och utgör 30 % av kroppens proteiner. Kollagenet från Algaldo är idealiskt för idrottare och personer med ledproblem eller som vill förebygga sjukdomar som artrit och osteoporos. Det är också fördelaktigt för huden, tack vare sin koncentration av aktiva peptider och vitamin C. Fördelar: - Vitamin C bidrar till normal funktion av immunsystemet. - Hjälper till med normal bildning av kollagen för blodkärl, ben, brosk, hud, tandkött och tänder. - Skyddar cellerna från oxidativ skada och förbättrar järnupptaget. - Minskar trötthet och utmattning.
Nutrilon Mjölkpulver

Nutrilon Mjölkpulver

Engros Nutrilon Mjölkpulver – i Burkar 800g. Vi exporterar och levererar spädbarnsmjölkpulver i 800g burkar för försäljning i Tyskland. Nutrilon är utformat för hungrigare flaskmatade bebisar, vilket hjälper till att fördröja den tidiga starten av avvänjning. Vår unika blandning av ingredienser är Halaal-godkänd och inkluderar nu ökade nivåer av LCP:er (Omega 3 & Omega 6) för att stödja ditt barns utveckling. Lita på oss för högkvalitativ spädbarnsnutrition.
Muskelfit Forte - Optimalt Tillskott för Muskeluppbyggnad hos Hästar

Muskelfit Forte - Optimalt Tillskott för Muskeluppbyggnad hos Hästar

Tillsatsen av vitamin E och selen är särskilt viktig för hästar som används inom tävlingssport.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat (SPC) är en renad produkt som erhålls från avfettad och rostad sojabönsmjöl genom separation från kolhydrater (lösliga sockerarter) med hjälp av den senaste extraktionsteknologin i EU.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.