Produkter för och hirragamo (2)

Limoncello

Limoncello

Limoncello gul Vår limoncello produceras genom att macerera ekologiska citronskal i alkohol. All skalning görs manuellt för att bevara hela autenticiteten i receptet. Av italienskt ursprung serveras limoncello traditionellt som en digestif (att avnjutas mycket kall eller med krossad is). Den kan också användas som bas i cocktails, som topping på citron sorbet eller på den berömda baba från Neapel. Även mycket uppskattad för både salta och söta kulinariska tillagningar. Limoncello grön En variant av vår autentiska limoncello gul, receptet förblir oförändrat men vi använder tidigare ekologiska limefrukter än de gula citronerna. Den konsumeras på samma sätt som den gula limoncellon. Mildare i smaken för en smakupplevelse med finess. Att dricka mycket kall.
Franska vita viner

Franska vita viner

Domaine Terre de Ghaya, en 30 hektar stor egendom belägen i Bédoin vid foten av Mont Ventoux i den södra Rhône-dalen, är en familjeägd vingård där passionen för vin har överförts från generation till generation sedan 1900-talet. Denna egendom, som drivs av en far och hans dotter, kännetecknas av en miljövänlig gravitationsvinifiering. Tacksamma för den terroir som erbjuds, passionerade för sitt yrke och med omtanke om miljön, arbetar familjen med druvorna med största respekt. Våra vingårdar producerar druvor av hög kvalitet. De odlade druvsorterna inkluderar Viognier, Clairette, Grenache för vita viner och Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot och Caladoc för röda viner. Terre de Ghaya erbjuder också unika vinupplevelser, såsom vinvandringar och picknick i vingårdarna. Observera: Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan, konsumera med måtta.