Produkter för oss system (15)

KONTINUERLIG TVÄTTANK - Lämplig för tvätt av alla typer av frukt- och grönsaksprodukter

KONTINUERLIG TVÄTTANK - Lämplig för tvätt av alla typer av frukt- och grönsaksprodukter

BASEN ÄR HELT BYGGD I STAINLESS STEEL AISI 304. PRODUKTENS LASTNING UTFÖRS MANUELLT AV OPERATÖREN (ELLER MEKANISKT MED EN EXTERN LASTARE), MEDAN URLADDNINGEN HANTERAS AUTOMATISKT GENOM EN HISSBAND. NÄR PRODUKTEN HAR INFÖRTS I BASEN SOM ÄR FYLLD MED VATTEN, STARTAR TVÄTTCYKELN. EN LÄMPLIGT DIMENSIONERAD LUFTBLÅSARE OCH EN VATTENFÖRDELNINGSSAMLARE VID INTRÄDET, MED JUSTERBARA DYSOR, KOMMER ATT INLEDA TVÄTTEN OCH FRAMFÖRANDE AV PRODUKTEN. ÖVERFLÖDET TILLÅTER UTSLÄPP AV ÖVERSKOTT VATTEN. PRODUKTEN, SOM SKÖLJS MED REGNET SOM GENERERAS AV SPRUTDYSORNA SOM FÅR VATTEN FRÅN NÄTET OCH SOM ÄR PLACERADE I SLUTET AV BASEN, GÅR UPP PÅ TRANSPORTBAND (PET-PPS-PP) UTRUSTAT MED LÄMPLIGA HANTVERKARE OCH FALLER I SPECIFIKA INSAMLINGSBEHÅLLARE, PÅ ETT TRANSPORT- ELLER SORTERINGSBAND. DEN KONTINUERLIGA BEHANDLINGS CYKELN MÖJLIGGÖR ATT NY PRODUKT KAN INFÖRAS ATT TVÄTTAS ALLT EFTERSOM DEN SOM REDAN BEHANDLAS FRAMÅT GÅR.
BM50TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM50TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM50 TOP har en enskild kammare för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst. Den möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt med vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att koka med ånga, i vatten eller i vilken annan vätska som helst upp till 135°C.
CUOCIMIX VAKUUM - Förberedelse av såser, patéer, färdiga såser, marmelader, konserver, etc.

CUOCIMIX VAKUUM - Förberedelse av såser, patéer, färdiga såser, marmelader, konserver, etc.

Ett enkelt och snabbt verktyg för att förbereda såser, patéer, färdiga såser, marmelader, sylt, puréer, etc. Inuti den rostfria stålbehållaren med rörliga blad, helt avtagbara med avtagbara skrapor av livsmedelsgodkänt material, blandas produkten perfekt. Denna maskin möjliggör skapandet av ett vakuum inuti behållaren för att uppnå ett koksystem med temperaturer mellan 50° och 80°. På så sätt behåller produkterna alla sina organoleptiska och näringsmässiga egenskaper. Kapacitet: från 30 till 300 liter. Uppvärmningstyp: ånga (för modeller från 50 liter och uppåt) eller elektrisk (endast upp till modellen på 100 liter). Cuocimix-serien är byggd med lutande botten eller med manuellt eller automatiserat lutningssystem för att underlätta tömning av produkten och rengöring av behållaren. Det finns även en vändbar version.
BV50 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV MAT

BV50 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV MAT

BV50 har en enkel kammare som möjliggör nästan alla matlagningsmetoder, särskilt med vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen hos den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 100°C. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
BM30TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM30TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM30 TOP möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt med vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Det möjliggör också sterilisering av växtbaserade livsmedel av alla slag, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 135°C. Det erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
BV150 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV MAT

BV150 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV MAT

BV150 har en enkel kammare som möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen hos den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Det möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 100°C. Det erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
BM50EASY - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM50EASY - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION FÖR MATLAGNING OCH S

BM50 EASY har en enkel kammare för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst. Den möjliggör användning av nästan alla matlagningstekniker, särskilt vakuum, vilket är idealiskt för att producera marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att koka i ånga, i vatten eller i vilken annan vätska som helst upp till 100°C.
BM50EASYD - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50EASYD - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50 EASY-D har två separata kammare som fungerar helt autonomt och automatiskt. VACUUM möjliggör matlagning med nästan alla tillagningsmetoder, framför allt vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet: produkten kokar vid 60°C på mycket kortare tid och behåller därmed de organoleptiska egenskaperna, smak, doft och färg, och tillsatsen av pektin eller socker undviks. PBG-kammaren å sin sida möjliggör sterilisering av växtbaserade livsmedel av alla slag, förutsatt att de befinner sig i lämpliga livsmedelsbehållare; den möjliggör dessutom matlagning upp till 100°C med ånga, i vatten eller i andra vätskor. BM50 EASY-D har en enskild kammare för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
BM50EASY - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50EASY - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50 EASY har en enkel kammare för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, som gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst. Den möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt med vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att koka med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 100°C.
JOLLYCHEF - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR MATLAGNING OCH STERILISERING AV MAT

JOLLYCHEF - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR MATLAGNING OCH STERILISERING AV MAT

JOLLYCHEF har en enkel panna för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den möjliggör även sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 100°C. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, som gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
BV150 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV LIVSMEDEL.

BV150 - DATORSTYRT SYSTEM FÖR MATLAGNING OCH VAKUUMKONCENTRERING AV LIVSMEDEL.

BV50 har en enkel kammare som möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen hos den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 100°C. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
TRUFFELKALIBRATOR - MASKIN FÖR KALIBRERING AV TRUFFLAR

TRUFFELKALIBRATOR - MASKIN FÖR KALIBRERING AV TRUFFLAR

TRUFFELKALIBRERAREN ÄR HELT BYGGD I AISI 304 ROSTFRITT STÅL. DET ÄR EN IDEAL MASKIN FÖR KALIBRERING AV TRUFFEL: DEN MÖJLIGGÖR ATT DELA UPP DE OLIKA STORLEKARNA AV TRUFFEL BEROENDE PÅ DERAS DIMENSIONER. NÄR KALIBRERINGSPROCESSEN OCH DÄRMED DELNINGEN AV TRUFFEL EFTER DIMENSIONER ÄR KLAR, ÄR PRODUKTEN REDO FÖR DE FÖLJANDE BEARBETNINGS- OCH FÖRÄNDRINGSSKEDENA.
BM30TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM30TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM30 TOP möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt med vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Det möjliggör också sterilisering av växtbaserade livsmedel av alla slag, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 135°C. Det erbjuder en pekskärmskontrollpanel med smart kontrollfunktion, som gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst.
TRUFFELTVÄTTMASKIN - Rostfritt stålmaskin för tvättning av tryffel

TRUFFELTVÄTTMASKIN - Rostfritt stålmaskin för tvättning av tryffel

TRUFFELTVÄTTMASKINEN MÖJLIGGÖR EN NOGGRANN TVÄTT AV PRODUKTEN UTAN ATT SKADA DEN PÅ NÅGOT SÄTT. EFTER ATT TRUFFELN HAR INTRODUCERATS I KORGEN OCH BEHÅLLAREN HAR FYLLTS MED VATTEN, STARTAS TVÄTTCYKELN. NÄR KORGEN SNURRAR, BLIR PRODUKTEN UTSATT FÖR EN SERIE VATTENSTRÅLAR OCH BLIR PERFEKT TVÄTTAD. EN TRANSPARENT PLEXIGLASSKÅPA MÖJLIGGÖR ATT MAN KAN SE PRODUKTEN UNDER TVÄTTEN. TACK VARE FILTER OCH CIRCULATIONS-PUMPEN GARANTERAS EN BETYDLIG VATTENBESPARING OCH EN EFFEKTIV TVÄTT AV PRODUKTEN, EFTERSOM DEN I EN ANDRA FAS ANVÄNDER VATTEN FRÅN NÄTET. VIDARE KOMMER ÖVERFLÖDET ATT MÖJLIGGÖRA ATT ÖVERSKOTTET AV VATTEN KAN RINNA UT. VID AVSLUTNINGEN KAN OPERATÖREN TA UT KORGEN MED PRODUKTEN INUTI, OCH AVLÄGSNA DET SMUTSIGA VATTNET GENOM EN SPECIFIK AVLOPPVENTIL SOM MÖJLIGGÖR SANERING. STANDARDMODELL: TVÄTT AV 3/5 KG PRODUKT; PÅ BEGÄRAN FINNS ÄVEN BEHÅLLARE MED STÖRRE KAPACITET.
BM50TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50TOP - DATORSTYRT UNIVERSALSYSTEM FÖR VAKUUMKONCENTRATION OCH STERILISERING

BM50 TOP har en enskild kammare för matlagning och sterilisering av livsmedel. Den erbjuder en pekskärm med smart kontrollfunktion, som gör det möjligt att övervaka anläggningen och interagera med den när som helst och var som helst. Den möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att de kokas med ånga, i vatten eller i någon annan vätska upp till 135°C.