Produkter för present 4du online (4)

Etiketter utan synligt märke

Etiketter utan synligt märke

Märk och säkra dina produkter, varor eller rum med robusta, högkvalitativa och meningsfulla etiketter från Förster Etiketten. Tekniska etiketter från Förster Etiketten är multifunktionella. De ger inte bara rätt utseende eller viktig information, utan erbjuder också enorm motståndskraft som krävs och tål extrema temperaturer eller kemikalier. Från individuella former, specialmaterial till specialfinish, hittar du den rätta lösningen från Förster Etiketten.
Sojaproteinkoncentrat VEGACON® 70, Sojaproteinkoncentrat, Sojaprotein

Sojaproteinkoncentrat VEGACON® 70, Sojaproteinkoncentrat, Sojaprotein

Sojaproteinkoncentrat VEGACON 70 är ett fullvärdigt soja-protein, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO). Genom en speciell process avlägsnas olösliga kolhydrater. VEGACON 70 har ett högt proteininnehåll och stödjer proteinets nedbrytning. VEGACON 70 används för kött- och charkprodukter, pasta, vegetariska färdigrätter, såser och barnmat. I dietprodukter och diet-shakes används det för att berika med protein. VEGACON 70 emulgerar, stabiliserar och kännetecknas av en hög fettbindningsförmåga. Det förbättrar strukturen, förlänger hållbarheten och är lämpligt för att berika livsmedel med protein.
PGAA – Auktoriserad UL etikettutskrift

PGAA – Auktoriserad UL etikettutskrift

Vi har designat och producerat UL-etiketter för välkända industriföretag sedan 1990. Krav och regler är mycket komplexa och kan kräva en detaljerad konsultation för att förklara den UL-kompatibla märkningen och de olika tillämpningsprogrammen. UL-certifieringen av en slutprodukt av en OEM (Original Equipment Manufacturer) avser varje enskild komponent av produkten. En etikett är en sådan komponent vars krav regleras i UL 969 "Standard för märkning och etiketteringssystem".
Avfettad Sojalecitin LECIFINE 100

Avfettad Sojalecitin LECIFINE 100

Entölat Soja-Lecitin LECIFINE 100 är ett entölat soja-lecitin, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO). LECIFINE 100 används för fina bakverk, kakor, våfflor, snabbprodukter, kakaopulver och färdiga mjölblandningar för jästdeg. LECIFINE 100 förbättrar fettfördelningen och möjliggör en jämn bruning. Dessutom ger det en finare smulstruktur, förlänger hållbarheten och ökar volymen på bakverken. LECIFINE 100 har ett högt innehåll av fosfolipider och är en naturlig emulgeringsmedel som gör degen lättare att bearbeta och mjukare.