Produkter för säte ateca fr (2)

Komplett härdad tillsats 049

Komplett härdad tillsats 049

Blandning av tillsatser och hjälpprodukter, avsedd för charkuteribruk, för tillverkning av köttprodukter som är inlagda, oavsett om de är torkade (inklusive med en mognadsperiod på mindre än 30 dagar) eller värmebehandlade. Används som ett komplement i recept som tillför salt och kryddor. I övriga fall måste man kontrollera att summan av tillsatserna inte överskrider de lagliga maximala gränserna för den tillverkade korven. Format: låda 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg