Produkter för super sterasyl (15)

Citronsyra

Citronsyra

Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar Leveranskapacitet: 100 000 Kg / månatligen Minimi beställningskvantitet: 1 x 25 Kg säck Skicka förfrågan via e-post Visa telefonnummer 25 Kg säck
Erytritol

Erytritol

Eritritol, som i livsmedelsindustrin märks som E968, används inte bara som sötningsmedel utan också som fyllnadsmedel, förtjockningsmedel, smakförstärkare och ibland för att sänka fryspunkten för en produkt. Det används också inom läkemedelsindustrin som en komponent i läkemedel, särskilt i tablettbeläggningar eller som bärare av aktiva substanser. Det används även som ingrediens i tandkrämer och munskölj.
Selenjäst

Selenjäst

Selenjäst, som produceras genom att fermentera Saccharomyces cerevisiae i ett selenrikt medium, är en erkänd källa till organisk selen i livsmedelsform. Selen är ett grundläggande spårämne som är nära relaterat till människors hälsa. Selenjäst är en av de bästa källorna till organisk selen. Absorptionen och utnyttjandet av organisk selen är mycket högre än för oorganisk selen, och toxiciteten av organisk selen är mycket lägre. EC-nummer: 231-957-4 Molekylär formel: Se CAS-nummer: 7782-49-2
MSM - MSM (Metylsulfonylmetan)

MSM - MSM (Metylsulfonylmetan)

MSM (Metylsulfonylmetan) 20-40 mesh, 40-60 mesh, 60-80 mesh, 80-100 mesh
BRENTOL GUMMIFETT - Smörjmedel

BRENTOL GUMMIFETT - Smörjmedel

Det är ett grönfärgat fett som innehåller högkvalitativa basoljor med kalciumtvål. Det har ett brett spektrum av tillämpningsområden. Det ger snabb och effektiv smörjning i olika tillämpningsområden där driftstemperaturen inte är hög. • Det rekommenderas att användas i smörjningsprocesser för kul- och rullager samt hydrauliska turbiner, vars temperaturer inte överstiger 70 °C. • Det ger hög prestanda i chassismörjningsprocesser. • Det erbjuder hög motståndskraft mot vatten och korrosion. • Det minskar abrasioner och därmed minimerar underhållskostnaderna. • Det fäster vid ytor och gör smörjningen effektiv tack vare sin fibrösa struktur, vilket minskar förbrukningen.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett högpotent, säkert och giftfritt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat tillverkas huvudsakligen syntetiskt. Det är ett smak- och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda, eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som får användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximalt tillåtna koncentrationen i slutprodukten är 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Zinkbisglycinat

Zinkbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkbisglycinater som pulver i livsmedelskvalitet och för kosttillskott. Bislgycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för zinkberikning. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Natriumhypoklorit 12% - natriumhypoklorös syra (NaOCl)

Natriumhypoklorit 12% - natriumhypoklorös syra (NaOCl)

Natriumhypoklorit 12% Vattenlösning av natriumhypoklorit i avmineraliserat/avkalkat vatten, erhållet från reaktionen mellan klorgas och en vattenlösning av natriumhydroxid, där båda ämnena framställs med kvicksilverfri membranteknik. Fysiska specifikationer: Grön vätska med pH cirka 11, löst i vatten med kokpunkt på 40° C. Stabilitet och reaktioner: Löser sig långsamt i luften, oförenlig med saltsyra, ammoniak, urea, metaller och metanol. Hantering och lagring: Håll borta från solljus, syror, värme, brännbara material och organiskt material. Förvara på en torr plats. CAS-nummer 7681-52-9 WE-nummer 231-668-3 Kemisk formel NaOCl Molekylvikt 74,44 g/mol Tulltaxanummer 28289000
Spirulina 400 tabletter - 100g vivio

Spirulina 400 tabletter - 100g vivio

Blå-grön mikroalg spirulina närar och tonar, hjälper till att bekämpa brister, och tack vare det höga innehållet av klorofyll renar den samtidigt. Dess ingredienser tas upp väl. Förutom proteinet i spirulina finns det en rikedom av beta-karoten, klorofyll, GLA och andra näringsämnen. Det är en rik källa till lättabsorberat protein, som utgör cirka 70% av dess vikt. Proteinet som finns i spirulina smälts upp till 85%. Den innehåller stora mängder: vitaminer D, K och B-vitaminer. Den är också en bra källa till: järn, kalcium, fosfor, magnesium och zink. Tack vare innehållet av jod kan spirulina hjälpa i terapin av sköldkörtelsjukdomar orsakade av dess brist. Spirulina renar levern och njurarna från gifter, förbättrar blodkvaliteten, främjar utvecklingen av den rätta tarmbakteriefloran och har förmågan att hämma tillväxten av bakterier, svampar och jäst. Den avgörande blå färgen är sällan att finna bland livsmedelsprodukter.
Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesium Bisglycinat som pulver i livsmedelskvalitet samt för kosttillskott. Bisglycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för magnesiumberikning. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Spirulina 400 tabletter - 100g Vivio

Spirulina 400 tabletter - 100g Vivio

Den blå spirulina-mikroalgen från Green Nutre och Tonos hjälper till att bekämpa brister och, samtidigt, tack vare det höga innehållet av klorofyll. Dess ingredienser absorberas väl. Tillsammans med proteinet i spirulina finns en rikedom av beta-karoten, klorofyll, GLA och andra näringsämnen. Det är en rik källa till lättabsorberat protein, som utgör cirka 70% av dess vikt. Proteinet i spirulina kan smältas upp till 85%. Den innehåller stora mängder: vitamin D, K och B-vitaminer. Den är också en bra källa till: järn, kalcium, fosfor, magnesium och zink. Tack vare jodinnehållet kan spirulina hjälpa vid behandling av sköldkörtelsjukdomar orsakade av dess brist. Spirulina renar levern och njurarna från gifter, förbättrar blodkvaliteten, främjar utvecklingen av en lämplig tarmflora och har förmågan att hämma tillväxten av bakterier, svampar och jäst.
Spirulina 400 tabletter - 100g Vivio

Spirulina 400 tabletter - 100g Vivio

Den blågröna mikroalgen, spirulina, näringsrik och tonande, hjälper till att bekämpa brister och samtidigt, tack vare det höga innehållet av klorofyll, rengöring. Dess ingredienser absorberas väl. Förutom proteinet i spirulina finns det en rikedom av beta-karoten, klorofyll, GLA och andra näringsämnen. Det är en rik källa till lättabsorberat protein, som utgör cirka 70% av dess vikt. Proteinet i spirulina digesteras upp till 85%. Den innehåller stora mängder: vitaminerna D, K och B-vitaminer. Det är också en bra källa till: järn, kalcium, fosfor, magnesium och zink. Tack vare jodinnehållet kan spirulina hjälpa till med behandlingen av sköldkörtelsjukdomar orsakade av brist. Spirulina renar levern och njurarna från gifter, förbättrar blodkvaliteten, främjar utvecklingen av god tarmbakterieflora och har förmågan att hämma tillväxten av bakterier, svampar och jäst.
Spirulina 400 tabletter - 100g VIVIO

Spirulina 400 tabletter - 100g VIVIO

Den blågrön mikroalgen spirulina näring och tonar, hjälper till att bekämpa brister, och tack vare det höga klorofyllinnehållet har den en renande effekt. Dess ingredienser är lättabsorberbara. Förutom protein innehåller spirulina en rikedom av beta-karoten, klorofyll, GLA-syra och andra näringsämnen. Den är en rik källa till lättupptagligt protein, som utgör cirka 70% av dess vikt. Proteinet i spirulina smälts till hela 85%. Den innehåller stora mängder: vitamin D, K samt B-vitaminer. Den är också en bra källa till: järn, kalcium, fosfor, magnesium och zink. Tack vare jodinnehållet kan spirulina hjälpa till i behandlingen av sköldkörtelsjukdomar orsakade av brist. Spirulina renar levern och njurarna från gifter, förbättrar blodkvaliteten, främjar utvecklingen av rätt tarmflora och har förmågan att hämma tillväxten av bakterier, svampar och jäst. Den bestämda blå färgen är sällsynt bland livsmedelsprodukter.
Natriumklorid

Natriumklorid

Natriumklorid är en oorganisk kemisk förening som tillhör kloridgruppen, ett salt av saltsyra och natrium. Det är den huvudsakliga komponenten i bordssalt, matlagning salt och vägsalt. Den teknologiska processen för att få salt genom kokning innebär termisk koncentration av saltvatten och kristallisation av salt från detta vatten. I naturen förekommer det som en mineral komponent och bildar saltkällor som kallas halit. Natriumklorid förekommer i form av ett fint, vitt kristallpulver som har en karakteristisk salt lukt och smak. Det uppvisar starka hygroskopiska egenskaper. Produkten som erbjuds av Foodcom är inte genetiskt modifierad. Foodcom erbjuder också livsmedelskvalitet öl salt utan klumpbildande medel.
Magnesiumcitrat

Magnesiumcitrat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesiumcitrat som pulver, mikroniserat pulver och granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemiskt ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.