Produkter för viking salt (9)

Keltiskt Havssalt Grovt Guérande Salt Torrt 2–4mm

Keltiskt Havssalt Grovt Guérande Salt Torrt 2–4mm

Ursprung Keltiskt havssalt: Keltiskt havssalt utvinns i Frankrike, i Bretagne. Saltet är mycket rikt på mineraler och magnesium. Saltet har stora grå kristaller. Den ljusgrå färgen uppstår genom absorption av mineraler från leran i saltfälten. Tillverkningsprocess Keltiskt havssalt. Efter utvinning torkas saltet, men inte helt. Saltet behåller cirka 5% fuktighet, vilket bidrar till dess karaktär. Hälsosamma egenskaper Produkt och tillämpningar: Keltiskt havssalt innehåller en mycket viktig mineral, magnesium (eftersom det inte tvättas), som håller blodtrycket lågt. Det stimulerar produktionen av magsyra. Magsyran är avgörande för en god matsmältning. Keltiskt havssalt hjälper dig att bättre ta upp vitaminer. Se till att du äter tillräckligt med hälsosamma fetter varje dag.
GRÅ VIKING SALT - KRYDDAT SALT

GRÅ VIKING SALT - KRYDDAT SALT

Den kraftfulla smaken från Norden.... Ett recept överfört av ett krigarfolk direkt från Norge. Vikingasaltet värmer smaken av dina rätter med sina rökiga toner, pepparens hetta och den kryddiga smaken av curry. Det rekommenderas för soppor, grytor och såser i allmänhet. Både stark och delikat, passar dess smak utmärkt med potatis, ris, scrambled eggs och lax, såklart. På en omelett eller en ostsoufflé är det ett måste!! SKU:SGV250
Litet Himalayasalt 1000g vivio

Litet Himalayasalt 1000g vivio

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats: den östra Himalaya-banden i Pakistan. Det har en färg som sträcker sig från vitt till ljusrosa och mörkröd. Det skapades för miljontals år sedan som ett resultat av havens uttorkning, och dess avlagringar finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än det traditionella bordsaltet som används varje dag. Det innehåller en uppsättning av makro- och mikroelement. Himajalska Vivio finns i två versioner: fin och grov. Himalayasalt används oftare än den grova i matlagning för att krydda rätter. Det grova saltet har samma användning, men fungerar också i badet. I detta fall, tillsätt cirka 10 g salt per 1 liter vatten i badet. Efter ett saltsbad rekommenderas en halvtimmes vila. Tester visar att vi konsumerar för mycket salt.
ACTI'BOOST SALT - Pulver

ACTI'BOOST SALT - Pulver

Metarom-sortiment
Salt & Vinäger 19x165g

Salt & Vinäger 19x165g

Salt & Vinäger 19x165g
Vild Vitlökssalt - Smaksatta Salter

Vild Vitlökssalt - Smaksatta Salter

Gros salt från Guérande smaksatt med björnlök är en smakfull kombination av Guérande-salt, som skördas för hand i Guérandes saltängar, och björnlök, en vildväxande växt med en subtil smak av vitlök och lök. Denna aromatiska blandning ger en delikat ton till dina rätter, där den mineralrika smaken av gros salt från Guérande förenas med den väldoftande aromen av björnlök. Gros salt från Guérande smaksatt med björnlök bereds noggrant med högkvalitativa ingredienser. Gros salt från Guérande skördas enligt traditionella metoder som bevarar dess renhet och mineralrikedom. Björnlöken väljs noggrant för sin färskhet och autentiska smak. Du kan därför uppskatta kvaliteten och den exceptionella smaken av denna aromblandning. Snabb receptidé: Tomatsallad med björnlök Receptidé Ingredienser: 4 mogna tomater 1 matsked olivolja Referens:AR809635 Ingredienser:salt från Guérande, björnlök (10%)*
Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid är en oorganisk kemisk förening som tillhör kloridgruppen, salt av saltsyra och natrium. Det är den huvudsakliga beståndsdelen i bordssalt, kökssalt och vägsalt. Den teknologiska processen för att framställa koksalt innebär termisk koncentration av saltvatten och kristallisation av salt från detta vatten. I naturen förekommer det som en mineralbeståndsdel och bildar saltavlagringar som kallas halit. Natriumklorid förekommer i form av ett fint kristallint vitt pulver med en karakteristisk salt lukt och smak. Det uppvisar starka hygroskopiska egenskaper. Produkten som erbjuds av Foodcom är inte genetiskt modifierad. Foodcom erbjuder också ätligt salt utan klumpförebyggande medel.
Keltiskt Havssalt Fint Torrt 0-1 mm - Köpa Keltiskt Havssalt Fint 0-1 mm? | Grossist | VehGroshop

Keltiskt Havssalt Fint Torrt 0-1 mm - Köpa Keltiskt Havssalt Fint 0-1 mm? | Grossist | VehGroshop

Ursprung: Keltiskt havssalt kallas också "Sel de Guarande" och kommer från Frankrike. Det berömda havssaltet från Guerande har skördats av saltbönder i Bretagne, Frankrike, enligt gammal tradition i över 2000 år. Detta salt är ett natriumfattigt salt. Saltfälten består av grå-blå lera. Denna lera ger viktiga mineraler och spårämnen till saltkristallerna och ger Atlantsalt sin unika grå färg och distinkta smak. Smak och användning: Det keltiska havssaltet med sin kraftiga saltsmak passar bra till många rätter. På grund av sin höga restfuktighet är det inte lämpligt för användning i en saltkvarn. Det är ett utmärkt alternativ till vanligt bordssalt.
Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats – östra Himalaya i Pakistan. Färgen varierar från vit till ljusrosa och mörkröd. Det bildades för miljontals år sedan som en följd av att haven torkade ut, och dess fyndigheter finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än traditionellt bordssalt som vi använder i vår vardag. Det innehåller en uppsättning makro- och mikroelement. Himalayasalt från Vivio finns i två varianter: fint och granulerat. Fint himalayasalt används oftare än granulerat i köket för att krydda maträtter. Granulerat salt har samma användning, men fungerar också bra i bad. I så fall bör man tillsätta cirka 10 g salt per 1 liter vatten. Efter ett saltbad rekommenderas en halvtimmes vila. Forskning visar att vi konsumerar för mycket salt. Det finns i de flesta produkter som vi använder under dagen: i konserver, charkuterier, korv.