Bulgarien, Sofia
...tuggummi och godis.: Torkade grönmyntablad används vanligtvis för te. Häll 1 till 2 teskedar per kopp (250 ml) nykokt vatten och täcka i 8 till 10 minuter beroende på din smak. Dessutom kan den användas med honung och citron för att framhäva smaken. Ett annat mycket populärt sätt att använda torkade blad är att krydda bönor, linser och andra vegetariska rätter samt för garnering, såser och soppor. Förpackning: 125g, 250g och lösvikt...
Portfölj (154)
Spanien, Calahorra (la Rioja)
... dessa sparrisar i ingredienserna i dina rätter. De är en utmärkt idé både kalla och varma, naturliga eller med såser som vinägrett, majonnäs eller vilken annan dressing som helst som kommer till ditt sinne. Våra sparrisar har en fantastisk storlek för att passa in i oändligt många recept, oavsett om du vill presentera dem som en huvudrätt eller använda dem som tillbehör i kött-, fisk- eller...
Portfölj (8)
...Maïski vilt sås, en läcker gräddsås med mycket tranbär som garnering, som passar perfekt till alla dina vilt rätter av fågel och rött kött. Men den kan också ge smak åt fågelrätter fyllda med köttfärs.
Portfölj (34)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Förgyll alla dina sallader med dessa läckra små schalottenlökar eller använd dem som garnering till alla dina andra rätter. Milda och lätt krispiga, dessa små lökar lyfter fram smakerna i alla dina rätter, oavsett om de är varma eller kalla, på ett enkelt sätt. Inga fler långa minuter med att skala lökar och adjö till tårarna: dessa Gustadéa-lökar är klara att använda. Olika produktstorlekar: 6 kg Ursprungsland: Algeriet...
Portfölj (61)