Euregio Business Center (EUB) är ett affärscenter som skapades i centrala Liège i två helt restaurerade herrgårdar från 1888, utrustade med den senaste kommunikationsteknologin. EUB erbjuder utrustade och modulära kontor enligt dina behov. Utrustade kök, mötesrum med multimedia och konferenssamtalstjänster. Säkerhet dygnet runt. Möjligheter för konferenser, utbildningar, evenemang, seminarier...
Belgien, Floreffe
Sedan 1888 har Materne bjudit in till bordet de fördelar som naturen ger oss under årets lopp. Med en rik historia erbjuder vårt märke sylt för alla smaker, alla åldrar och alla tidpunkter på dagen. En stor hunger eller en liten njutning? Det finns alltid en Materne-produkt som passar dig. En Materne-sylt är ett ögonblick av njutning och avkoppling att avnjuta med familj eller nära och kära. Alla våra sylter är garanterat utan färgämnen, konserveringsmedel, tillsatta aromer eller animaliska fetter. Dyk ner här i de tusen och en recepten från Materne-serien.
Belgien, Charleroi
Claeys sadelmakeri är ett familjeföretag som har specialiserat sig på läderarbete och ridning sedan 1888. Vi erbjuder ett sortiment av kvalitetsprodukter: sadlar och tillbehör, ryttarutrustning (jackor, tävlingsskjortor, sporrar, piskor, stövlar etc.), hästutrustning (täcken, grimma, bett etc.), samt utrustning för arbete och underhåll av läder.
BAILLEUL NV - Naturstensföretag sedan 1888 Sedan 1888 beläget i Veurne, där 5 generationer vuxit upp bland natursten, kan man verkligen säga att vår familj har sitt hem i sten och marmor. Denna rika tradition, kombinerad med den ungdomliga entusiasmen hos vår unga företagsledare och ett team av erfarna hantverkare, garanterar en utmärkt service och hög kvalitet på finishen. Vår specialitet är...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play