Italien, Pontecagnano
... vinnande vapen. Idag, starka som sagt av många samarbeten, kan företaget skaffa sig stora kvantiteter varor till verkligen mycket konkurrenskraftiga priser, vilket gör att vi kan vara närvarande på marknaden med styrka. Pancaldi Group har tilldelats lagret Ex ITTIERRE i Isernia, ett företag av världsomfattande betydelse och tidigare licenstagare av varumärken som Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht och många fler. Dessutom är Pancaldi Group ägare av det historiska varumärket med samma namn, PANCALDI 1888.
Italien, Fara Filiorum Petri
Vi är ett familjeföretag, destillatörer sedan 1888. Starka av vårt förflutna och stolta över vår nutid, för vidare vår passion i produktionen av de bästa likörerna från Abruzzo. Det är allt vi vet hur man gör. Men i varje flaska finns en klunk av vår historia. Vår framtid är redan skriven: att föra vidare kvaliteten på våra produkter. Trohet mot våra rötter och respekt för den unika smaken av...
Italien, Toscanella Di Dozza
... huvudprodukterna för vinindustrin är röd/vit druvjuicekoncentrat, som används för att korrigera vinets färg, och RMC (rektifierad koncentrerad must) som används för att berika must och nya viner under jäsningen, men också för att söta och bearbeta både stilla och mousserande kvalitetsviner. Vi betjänar livsmedels-, dryckes- och till och med vinindustrin. Tradition och innovativ livsmedelsbearbetningsteknik kombineras perfekt för att garantera de bästa produkterna. Brusa 1888, företagsinspirerade tjänster med en familjär approach.
Italien, Pinerolo
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play