Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido som är tillverkat av en blandning av hackat kött från iberisk gris, tillsatt med salt och kryddor, knådat och stoppat i tarm. Med en delikat smak och karaktäristisk arom. Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad. Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, paprikapulver, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein, naturlig arom och naturlig...
Portfölj (43)
Spanien, El Puntal (murcia)
...Chorizo-aromKONTENR: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portfölj (202)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Tillverkad av utvalda köttstycken från våra iberiska grisar, presenterar vår Chorizo Castro y González "Selección" en en intensiv röd-orange färg med en mjuk känsla och medelhårdhet, med en intensiv arom där paprikan som används i beredningen framhävs på ett subtilt sätt. Med en intensiv och genomträngande smak från den iberiska Presa som vi använder i beredningen, erövrar den de mest krävande gommarna. SKU:N / A Fraktvikt:N / A...
Portfölj (55)
Frankrike, Carpentras
... stjärnorna på dina festligheter under slutet av året! GULD MEDALJ: Torkad korv med örter från Provence SILVER MEDALJ: Ren fläskkorv SILVER MEDALJ: Torkad korv SILVER MEDALJ: Mild chorizo SKU: 2200056000000-1 Vikt: 1,2 kg Precision angående vikten: Produkt som är föremål för uttorkning Ingredienser: Fläskkött ursprung Frankrike, fläskfett, ursprung Frankrike, Tuber aestivum 3%, salt, dextros...
Portfölj (16)
...Chorizo är en vitlökssalami med mycket paprika. Denna chorizo mognar i 3 veckor och utvecklar en underbar arom.
Portfölj (10)
...Traditionellt rökt paprika från La Vera-dalen i den spanska regionen Extremadura. Så är det också en tradition i den spanska Extremadura att röka paprikan och på så sätt skapa en helt extraordinär specialitet. Användning: Söt och stark rökt paprika passar, beroende på smak, till anka, färskost, de flesta baljväxter och grönsaker, kyckling, nötkött och kalvkött, ris, fläsk. Den får självklart inte saknas i någon BBQ-sås och ger såsen en oöverträffad arom. Paprika älskar inte stark värme, annars blir den bitter. Detta är den typiska kryddan för den spanska korv-specialiteten Chorizo.
Portfölj (10)