...Embutido som är tillverkat av en blandning av hackat kött från iberisk gris, tillsatt med salt och kryddor, knådat och stoppat i tarm. Med en delikat smak och karaktäristisk arom.
Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad.
Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, paprikapulver, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein, naturlig arom och naturlig...
...Tillverkad av utvalda köttstycken från våra iberiska grisar, presenterar vår Chorizo Castro y González "Selección" en en intensiv röd-orange färg med en mjuk känsla och medelhårdhet, med en intensiv arom där paprikan som används i beredningen framhävs på ett subtilt sätt. Med en intensiv och genomträngande smak från den iberiska Presa som vi använder i beredningen, erövrar den de mest krävande gommarna.
SKU:N / A
Fraktvikt:N / A...
... stjärnorna på dina festligheter under slutet av året!
GULD MEDALJ: Torkad korv med örter från Provence
SILVER MEDALJ: Ren fläskkorv
SILVER MEDALJ: Torkad korv
SILVER MEDALJ: Mild chorizo
SKU: 2200056000000-1
Vikt: 1,2 kg
Precision angående vikten: Produkt som är föremål för uttorkning
Ingredienser: Fläskkött ursprung Frankrike, fläskfett, ursprung Frankrike, Tuber aestivum 3%, salt, dextros...
...Traditionellt rökt paprika från La Vera-dalen i den spanska regionen Extremadura.
Så är det också en tradition i den spanska Extremadura att röka paprikan och på så sätt skapa en helt extraordinär specialitet. Användning: Söt och stark rökt paprika passar, beroende på smak, till anka, färskost, de flesta baljväxter och grönsaker, kyckling, nötkött och kalvkött, ris, fläsk. Den får självklart inte saknas i någon BBQ-sås och ger såsen en oöverträffad arom. Paprika älskar inte stark värme, annars blir den bitter. Detta är den typiska kryddan för den spanska korv-specialiteten Chorizo.