...Spiraläkningsmaskiner föredras vanligtvis av bagerier och konditorier för att förkorta den vanliga knådningstiden. Dessutom uppnås en homogen degblandning vilket gör att brödets volym blir ännu större. Maskinen kan användas i både manuell och automatisk cykel med två programmerbara tidtagare. Skålen, spiralarmen och stången är tillverkade av rostfritt stål. Skålen kan roteras i omvänd rörelse...
Portfölj (9)
...Spiraläkningsmaskiner föredras vanligtvis av bagerier och konditorier för att förkorta den vanliga knådningstiden. Dessutom uppnås en homogen degblandning vilket gör att brödets volym blir ännu större. Maskinen kan användas i både manuell och automatisk cykel med två programmerbara tidtagare. Skålen, spiralarmen och stängerna är tillverkade av rostfritt stål. Skålen kan roteras i omvänd rörelse...
Portfölj (7)
Estland, Loo Harjumaa
Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröra. Försäljning av äggpulver (äggula, äggalbumin HW, hela ägg, Choux-degblandning, värmestabil majonnäsäggpulver). Produktion och förpackning av färska ägg. www.eggomuna.ee...
Italien, Seveso
Vi är ett hantverkslaboratorium beläget i Lombardiet, i kommunen Seveso, cirka 22 km norr om Milano, i den låga Brianza, helt dedikerat till produktionen av den förkokta basen för Pinsa i alla dess format. Med produktion avses i detalj: dosering av ingredienser, degblandning, jäsning, utbakning, gräddning och förpackning av produkten. Från vår anläggning tillgodoser vi våra kunders behov som är...
Piadina Acquafarina är Made in Italy, snarare Made in Romagna med produktionsbas i Riccione. Produktionen når upp till 300 000 piadine per dag. Under åren har kvaliteten på produkterna kontinuerligt förbättrats tack vare uppmärksamheten på hela produktionsprocessen av den äkta piadina och användningen av ständigt nya utrustningar för degblandning och tillagning av piadina. Förutom de...
Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröra. Försäljning av äggpulver (äggula, äggalbumin HW, hela ägg, Choux-degblandning, värmestabil majonnäs äggpulver). Produktion och förpackning av färska ägg. Logistik GSM +372 53437145...
Italien, Frosinone
... produktionen (från degblandning till naturlig jäsning) fram till gräddningen av produkterna och deras distribution. Grundläggande regler för att säkerställa att konsumenter och kunder får produkter av hög kvalitet och felfria tjänster. Trots att vi ligger i framkant när det gäller certifieringar och normer - vårt företag följer programmet för tillämpning av bestämmelser om livsmedelshygien H.A.C.C.P. - för att alltid säkerställa bevarandet av traditioner och känslor, som fortfarande idag "Den Vita Konsten" kan producera, genom att baka små mästerverk av smak och kvalitet.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play