No results

Det finns inga resultat för
"skinka från san daniele"

Produkter för "skinka från san"
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
San Daniele Skinka DOP, hel benfri skinka, ca. 8 kg
San Daniele-skinkan från Prolongo är ett verkligt mästerverk.
100% ekollonmatad iberisk skinka - Ren iberisk skinka av ekollon
Skinka gjord av rena iberiska grisar som uppföds extensivt i dehesa. Certifierade kvalitetsbitar som har producerats enligt den iberiska standarden.
100% Iberisk Ekollonsskinka
Nästa Skinka som kommer från 100 % iberiska grisar som föds upp fritt i dehesas och som under sin sista fettningsfas matas med naturliga betesmarker, ...
Iberisk Ek-skinka "50% Iberisk Ras" (hela biten skuren för hand - Skivor
Produkt tillverkad av den främre extremiteten från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska grisar från Brisa Ib...
Italiensk skinkgrossist - lufttorkad skinka
EUROVOLAILLES är grossist av italiensk skinka på Rungis-marknaden. EUROVOLAILLES är specialist på Parma-skinka och San Daniele-skinka i Rungis. Engros...
75% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Vår Jamón de Bellota Ibérico kännetecknas av sin avlånga form med mörka och slitna klövar, typiska för exemplar som har tränats på fältet. Den har en ...
100% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet.
Lufttorkad svart grisprosciutto - lagrad i 36 månader
Svart grisprosciutto, med en djup röd färg och intensiv smak, påminner om doften av skogen och har en djup sötma som kommer från typen av uppfödning o...
Parmaskinka DOP
Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt p...
Överlägsen Vit Skinka utan Nitritsalt
7,5 kg, DLC 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från regionen. En allt större efterfrågan. Denna skinka är kokt i en grönsaksbuljong som ger smak oc...
Pack med 12 iberiska skivor - skivor
½ Chorizo Ibérico de Bellota (ca 0,5 kg) Blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådat och stoppat i natu...
Produkter för "skinka från daniele"
San Daniele Skinka DOP, hel benfri skinka, ca. 8 kg
San Daniele-skinkan från Prolongo är ett verkligt mästerverk.
Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka
Produkt tillverkad av den främre extremiteten, skuren vid nivån av scapula humeral till humerus radial, med hand och ben, från vuxna grisar som genomg...
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
100% Iberisk Ekollonsskinka
Nästa Skinka som kommer från 100 % iberiska grisar som föds upp fritt i dehesas och som under sin sista fettningsfas matas med naturliga betesmarker, ...
IBERISK CEBE SKINKA - IBERISK CEBE SKINKA, GUIJUELO, FRÅN SALAMANCA
IBERISK CEBOLLA SKINKA GUIJUELO, SALAMANCA MODNAD I 30/34 MÅNADER VIKT 7-7.5KG 98€ PER BIT...
Iberisk Ek-skinka "50% Iberisk Ras" (hela biten skuren för hand - Skivor
Produkt tillverkad av den främre extremiteten från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska grisar från Brisa Ib...
Italiensk skinkgrossist - lufttorkad skinka
EUROVOLAILLES är grossist av italiensk skinka på Rungis-marknaden. EUROVOLAILLES är specialist på Parma-skinka och San Daniele-skinka i Rungis. Engros...
75% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Vår Jamón de Bellota Ibérico kännetecknas av sin avlånga form med mörka och slitna klövar, typiska för exemplar som har tränats på fältet. Den har en ...
100% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet.
Duroc Kokt Huvud
Kryddad nacke av fläskkött gjord med 50 % Duroc-fläskkött.
10 Lådor med 100% Ibérico Ek-skinka "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Ek-skinka"
100% Ibérico Bellota Skinka Skuren av Mästerskärare, presenterad i praktiska 80g förpackningar.
Lufttorkad svart grisprosciutto - lagrad i 36 månader
Svart grisprosciutto, med en djup röd färg och intensiv smak, påminner om doften av skogen och har en djup sötma som kommer från typen av uppfödning o...