... avslutning.
MAT- OCH VINMATCHNINGAR
Servera vid en temperatur runt 16°C med blodpudding och potatismos, en grytad fläskkind i rödvin eller en stekt kanin med lök.
Region: Beaujolais
Druva: Gamay Noir
Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat...
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary".
Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor.
* Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor
Vinterutbud:
* Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv
* Halvsalt: skank, bröst, axel
* Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel
* Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...)
Sommarutbud:
* Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...