Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... avslutning. MAT- OCH VINMATCHNINGAR Servera vid en temperatur runt 16°C med blodpudding och potatismos, en grytad fläskkind i rödvin eller en stekt kanin med lök. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat...
Portfölj (60)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
... enligt kraven från våra uppskattade kunder. fryst fläskfilé, utan kedja, benfri fryst fläsktrimning fryst fläskkind, utan svål, frysta fläskskankar frysta fläskrevben och fläskskankar fryst fläsk vanligt ryggfett fryst fläsk mjukt fett fryst fläskknä, frysta fläskskankar fryst fläskskärfett, fläskkrage fryst fläskryggfett, fläskkött frysta fläskhuvuden, kind och tunga frysta fläskmagar, fläsktarmar...
Portfölj (5)
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play