AQUAFRESH FISH är en leverantör av fisk och skaldjur från Atlanten. Vår mission är att erbjuda er de bästa havsprodukterna och vi sätter färskhet och kvalitet i centrum för våra prioriteringar. Vi erbjuder det bredaste sortimentet för att möta de mest varierade behoven. Dessutom samarbetar vi med erfarna lokala fiskare för att säkerställa smak och färskhet i produkterna.
Vi ser till att produkter...
...Accord metvin apéritif, fläskkött, fågel, mager fisk (ceviche av dorade) och vegetariskt alternativ (avokado och mango)
Vinifikation Manuell skörd. Vinifikation lätt pressning, jäsning och lagring på jästfällning i fat. Lagring 12 månader med bâtonnage, förnyelse i nytt trä till 30%
Öga: kristallklar med gyllene reflexer
Näsan: förförisk av frukter och saftiga citrusfrukter
Mun: fyllig och...
...Saucisson sec artisanal utan laktos, utan gluten
Artisanalt tillverkade torra korvar, utan laktos, utan gluten. Naturliga tarmar. Olika teman för aperitifer (med valnötter från Périgord, med Bayonne-skinka, med tjur, med paprika och Espelette-peppar, extra mager, med mozzarella, soltorkad tomat och basilika...) Styckvikt cirka 220 g, hållbarhet 3 månader. Vi tillhandahåller alla våra torra...
MVO Distribution, handlare av alla typer av kött sedan 2002, erbjuder er kött av SVIN / NÖTKÖTT / FÅGEL / KALV / VILT / LAMM / FÅR / ANKA / GÄSS / VILDSVIN / ÄLG / ÅSNESTEK ... till mycket konkurrenskraftiga priser.
Vi förhandlar direkt med våra partner-slakterier och styckare som finns i Frankrike och EU, för att erbjuda särskilt konkurrenskraftiga priser så att ni får maximal ekonomisk lönsamhe...
...• Griskött: ytligt fett från skinnet
• Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet
• Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock
• Råvaror från godkända slakterier inom EU
ANVÄNDNINGAR
• Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…)
• Svål: skinkor, knorr…
FÖRPACKNING
• Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg
• Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg
FÖRVARING
• Fett:
Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C
Fryst: 12 månader vid -18°C
• Svål:
Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C
Fryst: 12 månader vid -18°C...
...210 gram ren njutning att dela. En hantverksgjord viltkorv av rådjur som avslöjar autenticiteten i regionen tack vare sina subtilt träiga aromer och som kommer att glädja alla jägarköttälskare. Denna korv har tillverkats av mager rådjur (70%), mager och fet svart gris från Bigorre (30%)...
... sortiment av fågelprodukter, hela eller styckade i standardstorlekar, i samarbete med andra företag: •Vit kalkon
•Fet anka
•Mager anka
•Mager and
•Kanin
•Vaktlar, duvor, ägg
Dessa partners har arbetat med oss i många år i samma anda av kvalitet och spårbarhet, med kött som alltid kommer från djur som fötts upp, slaktats och bearbetats i Frankrike.