...Estragon, vars latinska namn (dracunculus) betyder "liten drake", är en juvel i det franska köket! Den är särskilt känd för sin intensiva anisaktiga smak och lätt kamferaktiga ton.
Estragon är en del av de fina örterna, och dess aromer passar utmärkt med ägg, kött, fisk och förhöjer de flesta såser: béarnaise, tartar, majonnäs, vinaigrette, tomatsås eller aromatiserat smör.
Det går att aromatisera vinäger genom att helt enkelt lägga en gren i flaskan. I infusion är den känd för sina lugnande egenskaper.
...Rapsolja som produceras genom första kallpressning är utmärkt för hälsan eftersom den är rik på Omega 3 (bra för det kardiovaskulära systemet). Denna olja med nötaktig arom och gyllene färg är avsedd för att smaksätta gröna sallader, endiver, samt råvaror som morötter, rödbetor och gurka. Du kan också använda den i majonnäs, för att komplettera skaldjur. Den passar bra med alla typer av vinäger.
Vikt: 0,730 kg...
... en sås, ge smak åt en majonnäs, i en smörgås... Kort sagt, du kan använda denna gyllene elixir till allt!
Ingredienser: Färsk Aji Amarillo-peppar (ursprung Holland), vinäger.
Tillverkad i Frankrike
100 ml
10 000 (Scoville-skalan)...
...Ingredienser:
- Senapsfrön *
- Vinäger av alkohol*
- Ofiltrerat havssalt*
- Vatten
* Produkter från ekologiskt jordbruk
- Utan konserveringsmedel
Användningstips:
Dess kraftiga smak kommer att glädja älskare av kryddstarka rätter. Den passar perfekt till kött, grillat och är utmärkt för att göra en vinägrett eller majonnäs.
Täck en pajbotten med Dijon-senap, lägg på riven ost, tomatskivor, salt...
Covinor har i över 20 år varit en viktig aktör inom omvandling och förpackning av vinäger, vinägrett, såser, majonnäs, Dijon-senap, etc.
Bland de främsta vinägerproducenterna i Frankrike erbjuder Covinor sina produkter i 90% av livsmedelsdistributionen och exporterar numera till mer än 50 länder spridda över 5 kontinenter.