...Coppa är en torkad fläskkarré. Denna hantverksmässiga coppa tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkarré, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Detta torkade kött kan förvaras i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, coppa är en ikonisk charkuteriprodukt som passar bra med lonzo, korv, torkat nötkött och...
...Torkad andouille som en torr korv, som kan förvaras utanför kyla och ätas som en korv vid en mingelmiddag.
Det är en kryddig produkt (nästan afrodiasisk). Peppar med aromer av fjäderfälever.
Originalprodukt och sällsynt. Antingen älskar man den eller så hatar man den. Men när man älskar den är man beredd att göra vad som helst för att få tag på den. Stort framgång!
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs.
Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune
Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc.
Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkadkorv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.