Frankrike, Carpentras
... stjärnorna på dina festligheter under slutet av året! GULD MEDALJ: Torkad korv med örter från Provence SILVER MEDALJ: Ren fläskkorv SILVER MEDALJ: Torkad korv SILVER MEDALJ: Mild chorizo SKU: 2200056000000-1 Vikt: 1,2 kg Precision angående vikten: Produkt som är föremål för uttorkning Ingredienser: Fläskkött ursprung Frankrike, fläskfett, ursprung Frankrike, Tuber aestivum 3%, salt, dextros...
Portfölj (16)
Frankrike, Laissac
...Coppa är en torkad fläskkarré. Denna hantverksmässiga coppa tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkarré, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Detta torkade kött kan förvaras i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, coppa är en ikonisk charkuteriprodukt som passar bra med lonzo, korv, torkat nötkött och...
Portfölj (29)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Auros
...Torkad andouille som en torr korv, som kan förvaras utanför kyla och ätas som en korv vid en mingelmiddag. Det är en kryddig produkt (nästan afrodiasisk). Peppar med aromer av fjäderfälever. Originalprodukt och sällsynt. Antingen älskar man den eller så hatar man den. Men när man älskar den är man beredd att göra vad som helst för att få tag på den. Stort framgång!
Portfölj (31)
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Frankrike, Foix
I en naturlig och autentisk miljö har familjen ROUCH sedan 1870 fortsatt att tillverka äkta lokala produkter, rustika och fulla av smak. Jambon de Pays Ariégeois, torkad leverkorv, korv under aska från Ariège, foie gras, ankkonserver, vildsvins- och älgpatéer, osv... Charkuterierna ROUCH tillverkar sina produkter i sitt laboratorium som är godkänt enligt europeiska standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play