...Vi föreslår att servera en Grignan les Adhémar Rouge med en hachis Parmentier av nötkött. Gåsleverpastej med grönpeppar. En marinerad hjortstek. Röktkorv med linser. En tartar av nötkött. En gåsleverterrine med grönpeppar. En chili con carne. Grignan les Adhémar rouge är ett vin som produceras i Frankrike i Rhône-dalen. Det rekommenderas att servera det vid en temperatur mellan 14 och 15°C.
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner.
Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid.
Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost.
Blad: ø195 mm
Skärlängd: 190 mm
Skärhöjd: 130 mm
Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm
Effekt: 150 W / 230 V
Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm
Vikt: 11,10 kg...
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa.
Denna crêpe är välgräddad för att bevara den.
Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag.
Maträttsidé:
Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig:
- smör, riven ost, skinka, ägg,
- smör, rökt lax, citronsaft
- ost, sallad
- korv
- rökt bacon
- med små grönsaker...
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.