• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • torkade ingredienser

Resultat för

Torkade ingredienser - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. EPI INGREDIENTS

    Frankrike

    Företaget EPI INGREDIENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom torkade ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Ancenis, Frankrike.

  2. SEVAROME

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.