ufs.country_names.RU, Saratov
...dumplings, pannkakor och andra bakverk. Cornflakes görs av försmaksatta och fragmenterade majskorn - en färdig livsmedelsprodukt som inte kräver ytterligare tillagning. De konsumeras som en sidorätt, såväl som en självständig rätt. Majs odlas för ensilage och skördas vid mjölvaxmognad med foderharvar med speciella skärverktyg. Ensilage-majs har en hög avkastning.
Portfölj (40)
Frankrike, Casteljaloux
...Derivat av röd tandad majs 100% Sydväst och erhållna efter krossning av korn, har grits, semoliner och majsmjöl eftertraktade egenskaper i olika kök världen över och hos agroindustrier för användningar som snacks, frukostflingor, djurfoder, bryggerier... De har en variabel kornstorlek beroende på det önskade behovet, från en grov textur till en finare textur. Rika på kostfiber, vitamin B och mineraler, ger de verkliga näringsmässiga och texturala fördelar.
Portfölj (6)