Spanien, Guijuelo-Salamanca
... nötkreaturstarm. 100 % naturliga ingredienser. Inga artificiella E-ämnen. Vikt: 0,280 kg Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad vid temperatur under 5ºC. För konsumtion är den rekommenderade temperaturen 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad. Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein Vikt: 0,280 kg...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Tillverkad av det mest utvalda magra köttet från våra iberiska exemplar, erbjuder vår Chorizo de Bellota Ibérico enögat en intensivt röd-orange färg med en mjuk känsla och medelhårdhet, samt en intensiv arom där paprikan som används i tillverkningen framträder mjukt. Med en intensiv och genomträngande smak från den iberiska köttbiten vi använder i tillverkningen, erövrar vår iberiska chorizo de mest krävande smaklökar.
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt framställd med en noggrann urval av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska...
Spanien, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiska Bellota Cular Chorizo från DOMPAL är gjord av malet kött och fläskfett, kryddad med paprika och vitlök, allt inslaget i naturligt tarm. Ungefärlig vikt 1,3 kg...
Portfölj (10)
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Gijón
Försäljning online till Europa av iberisk skinka, iberisk chorizo och andra spanska gourmetprodukter, både till privatpersoner och till distributörer, spanska restauranger, barer, etc. Produkterna är D.O Guijuelo, eller ren bellota, högkvalitativa till bra priser.
Spanien, Calera De León
Vi har i över 25 år varit uppfödare av renrasiga iberiska grisar och mognare av Pata Negra Bellota-skinkor (100% iberiska skinkor). Vi är ett litet familjeföretag med en mycket begränsad produktion som helt och hållet är hantverksmässigt och naturligt tillverkad, på gammaldags vis. Våra produkter: Pata Negra Bellota-skinkor, chorizo, korv, blodkorv, lomo, coppa, pancetta... och alla typiska...
Populära länder för denna sökterm